Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςCARTECO – KETTAL Outdoor Furniture

CARTECO – KETTAL Outdoor Furniture

CARTECO – KETTAL Outdoor Furniture

Η CARTECO , επίσημη αντιπροσωπία της KETTAL, της μεγαλύτερης εταιρείας στον χώρο των επίπλων εξωτερικής χρήσης, παρουσιάζει φέτος την νέα συλλογή Xxl . Μια συλλογή που προέκυψε από την ανάγκη για έπιπλα μεγάλων διαστάσεων που μπορούν να είναι ευέλικτα και κομψά ταυτοχρόνως.

Κύρια χαρακτηριστικά τους η άνεση, οι λιτές και μοντέρνες φόρμες με διαχρονική άξια. Όλα αυτά εκφράζονται απόλυτα στο ολοκαίνουριο σετ καθισμάτων “ Lobby ” Xxl:

Το σετ περιλαμβάνει το κάθισμα και το υποπόδιο – γραμμική και οπτική συνέχεια της φόρμας του καθίσματος, προσφέροντας έτσι, απόλυτη άνεση. Τα καθίσματα περιστρέφονται και διαθέτουν αυτόματο σύστημα επαναφοράς.

Ολόκληρη η συλλογή Xxl κατασκευάζεται από αλουμίνιο και υψηλής ποιότητος συνθετικό rattan , ενώ διατίθενται σε δυο χρώματα : Φυσικό και Σκούρο καφέ [ Natural , Etna ], με υφασμάτινα μαξιλάρια σε αντίστοιχους χρωματισμούς [Canvas , Brown], αλλά και σε πιο εντυπωσιακούς [Amarillo,Caldera and Pistacho] για αμέτρητους διακοσμητικούς συνδυασμούς.

Ο σχεδιασμός των επίπλων Xxl τα καθιστά εξαιρετικά ευέλικτα αφού μας επιτρέπονται πολλές εναλλακτικές στον τρόπο τοποθέτησης και στη σύνθεση των συνδυαζόμενων κομματιών στο χώρο, ανάλογα με τη διάσταση του ή και τη διάθεση μας.

Η συλλογή περιλαμβάνει καθίσματα με κομμάτια γωνιακά, κεντρικά, πολυθρόνες και σκαμπό καθώς και τραπέζια. Μεταξύ αυτών μπορούν να γίνουν αμέτρητες συνθέσεις: καναπέδες γωνιακοί, σετ καθιστικού ή ακόμη και ξαπλώστρες. Οι μεγάλες διαστάσεις των κομματιών είναι ιδανικές για την επίπλωση μεγάλων χώρων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CARTECO S.A

www.carteco.gr | carteco@carteco.gr | hoteldivision@carteco.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024