Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΝέα σειρά χειροποίητων γυάλινων αντικειμένων από την ΙΟΝΙΑ

Νέα σειρά χειροποίητων γυάλινων αντικειμένων από την ΙΟΝΙΑ

Νέα σειρά χειροποίητων γυάλινων αντικειμένων από την ΙΟΝΙΑ

Η Ιωνία η οποία ταυτίζεται με τον όρο υψηλή γαστρονομία ανανέωσε την σειρά της ROUGH ELEGANCE η οποία είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση για τους λάτρεις του αυθεντικού της λεπτομέρειας αλλά και των χρωμάτων. Όλα τα αντικείμενα είναι φτιαγμένα στο χέρι με τη μέθοδο fusing και ξεχωρίζουν για την καθαρότητα των υλικών και τη λιτή, καλαίσθητη σχεδίασή τους. Η σειρά Rough Elegance εμπλουτίσθηκε με νέα αντικείμενα και με την δυνατότητα χρωματισμού τους με διαφορετικές τεχνικές, ώστε να αναδεικνύουν την ιδιαίτερη αισθητική κάθε χώρου. Η μοναδική κομψότητα του γυαλιού συνδυάζεται άψογα με την λάμψη της πορσελάνης κάνοντας το στρώσιμο του τραπεζιού ιδιαίτερα κομψό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέα σειρά χειροποίητων γυάλινων αντικειμένων από την Ιωνία

Νέα σειρά χειροποίητων γυάλινων αντικειμένων από την ΙΟΝΙΑ

Η Ιωνία, η οποία ταυτίζεται με τον όρο υψηλή γαστρονομία, ανανέωσε την σειρά της `Rough Elegance`,η οποία είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση για τους λάτρεις του αυθεντικού της λεπτομέρειας, […]

Η Ιωνία, η οποία ταυτίζεται με τον όρο υψηλή γαστρονομία, ανανέωσε την σειρά της `Rough Elegance`,<...>η οποία είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση για τους λάτρεις του αυθεντικού της λεπτομέρειας, αλλά και των χρωμάτων.

Όλα τα αντικείμενα είναι φτιαγμένα στο χέρι με τη μέθοδο fusing και ξεχωρίζουν για την καθαρότητα των υλικών και τη λιτή, καλαίσθητη σχεδίασή τους. Η σειρά `Rough Elegance` εμπλουτίσθηκε με νέα αντικείμενα και με την δυνατότητα χρωματισμού τους με διαφορετικές τεχνικές, ώστε να αναδεικνύουν την ιδιαίτερη αισθητική κάθε χώρου. Η μοναδική κομψότητα του γυαλιού συνδυάζεται άψογα με την λάμψη της πορσελάνης κάνοντας το στρώσιμο του τραπεζιού ιδιαίτερα κομψό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024