Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξη ΕξοπλισμούΣπύρος ΒόγληςΜια διακόσμηση με γλυπτά πάγου ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο της εκδήλωσης

Σπύρος ΒόγληςΜια διακόσμηση με γλυπτά πάγου ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο της εκδήλωσης

Σπύρος Βόγλης
Μια διακόσμηση με γλυπτά πάγου ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο της εκδήλωσης

TravelDailyNews: Αναμφισβήτητα το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας σας είναι πρωτότυπο και καινοτόμο για την ελληνική αγορά. Ποιο το έναυσμα για την έναρξη αυτή της δραστηριότητας;

Σπύρος Βόγλης: Τα καλλιτεχνικά γλυπτά πάγου χρησιμοποιούνται από πολλά χρόνια σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου για τη διακόσμηση χώρων σε κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων, η εξαιρετική ποιότητα από κρυστάλλινο διαυγή πάγο και οι προσιτές τιμές – “φαίνονται ακριβά ..αλλά είναι πολύ προσιτά” – βοήθησαν ούτως ώστε να εξαπλωθεί σε ευρεία κλίμακα η χρήση τους από ξενοδοχεία, catering, οργανωτές εκδηλώσεων, διακοσμητές κ.λ.π.. Ήτανε κάτι που έλλειπε από την Ελληνική αγορά και αποφασίσαμε να γίνουμε οι πρωτοπόροι σκαπανείς.

TDN: Ποιες οι προσδοκίες σας από την ελληνική αγορά;

Σ.Β.: Οι προσδοκίες μας από την Ελληνική αγορά είναι να γίνουν τα καλλιτεχνικά γλυπτά πάγου ένα από τα “εργαλεία” που θα χρησιμοποιούν, ανάλογα με την περίσταση, όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουν. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία των διοργανωτών.

TDN: Κατά πόσο πιστεύετε ότι τα γλυπτά πάγου μπορούν να συμβάλλουν στη διακόσμηση ενός συνεδριακού χώρου;

Σ.Β.: Πιστεύω ακράδαντα και με αποδείξεις ότι μια διακόσμηση με γλυπτά πάγου ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο της εκδήλωσης και προσθέτει φαντασμαγορική μεγαλοπρέπεια. Εάν στην εξίσωση συμπεριλάβετε και το προσιτό κόστος των γλυπτών τότε η σχέση δαπάνης / αποτελέσματος είναι ασυναγώνιστη.

TDN: Ποια είναι η ανταπόκριση από την αγορά;

Σ.Β.: Η ανταπόκριση από την αγορά είναι πολύ θερμή. Στην πρώτη έκθεση που συμμετείχαμε τον Μάρτιο 2006 οι επισκέπτες του περιπτέρου μας έμειναν σχεδόν άναυδοι μπροστά στην εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια των γλυπτών. Μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί ζητούσαν να φωτογραφηθούν δίπλα στα γλυπτά. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα προϊόν στην αγορά και χρειάζεται χρόνος για να γίνει γνωστό.

TDN: Ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα, αυτού του τρόπου διακόσμησης ενός χώρου;

Σ.Β.: Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων, αλλά και οι πελάτες τους θέλουν νέα προϊόντα για την διακόσμηση των χώρων. Τα καλλιτεχνικά γλυπτά πάγου προσφέρουν πρωτοτυπία, μεγαλοπρέπεια και μεγάλες δυνατότητες πρωτοτυπίας με την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τρόπων φωτισμού και παρουσίασης. Τα γλυπτά ύψους από 50 έως 100 εκατοστά, παραδίδονται την ημέρα, ώρα και τόπο, που επιθυμεί ο πελάτης επάνω σε ειδικές βάσεις με έγχρωμο κρυφό φωτισμό και διατηρούν την καλλιτεχνική τους μορφή περισσότερο από 6 ώρες. Μειονεκτήματα…..μου είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφθώ τι μειονεκτήματα έχει ένα τόσο πρωτότυπο, εντυπωσιακό και προσιτό σε όλους προϊόν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024