Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΑνοιχτή ΓραμμήΑπόψειςΟικονομική καταδίκη των Ελλήνων πολιτών για την Ολυμπιακή Αεροπορία

ΑπόψειςΟικονομική καταδίκη των Ελλήνων πολιτών για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Απόψεις
Οικονομική καταδίκη των Ελλήνων πολιτών για την Ολυμπιακή Αεροπορία
του Γιώργου Κ. Μεριανού

Βαριές και σοβαρές καταδίκες εις βάρος των πολιτών της χώρας μας ήταν το αποτέλεσμα των Βρυξελλών αναφορικά με το κράτος των Αθηνών και την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Τα σημερινά είναι μόνον τα αποτελέσματα της κάκιστης διαχείρισης της Ο.Α. από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τους επίμονους πειραματιστές Υπουργούς Συγκοινωνιών μετά της συνεπικουρίας της Ο.Σ.Π.Α, που ως δούρειος ίππος ρήμαξαν το μέλλον της εταιρίας που τους διασφάλιζε τη καλή ζωή των οικογενειών τους.

Παρ’ ότι η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση τότε γνώριζε τα της Ο.Α. σώπαινε προκλητικά συμμετέχοντας άμεσα και ενεργά στο πλιάτσικο κατά του Εθνικού μας Αερομεταφορέα. Η εταιρία χρησιμοποιήθηκε ως περιουσιακή κληρονομιά από αβανταδόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και …..αφισοκολλητές της Ν.Δ. αφού ο σκοπός ήταν και παραμένει ο ίδιος!

Ελληνικές κυβερνήσεις με συμπεριφορά εχθρού έναντι μιας και μοναδικής Ελληνικής αεροπορικής εταιρίας που ο σκοπός της ήταν και είναι πέρα των άλλων, Ιερός, αφού η σημαία και τα χρώματα της αποτελούσαν και αποτελούν τον ιπτάμενο πρεσβευτή της χώρας μας σε χώρες απόμακρες που εκεί ζουν και δημιουργούν Έλληνες και αναζητούμε άλλους προτείνοντας τους την πάλε ποτέ εταιρία των πέντε ηπείρων!

Όλοι όσοι διετέλεσαν υπουργοί μεταφορών και ειδικότερα του κ. Βερελή κρίνονται ένοχοι και επιβάλλεται τουλάχιστον η παραδειγματική του τιμωρία για χίλιους δύο λόγους και ειδικότερα διότι αυτός ως αρμόδιος υπουργός προσπάθησε ποικιλότροπα για την ολοκληρωτική εξάτμιση της εταιρίας χρεώνοντας επιπλέον τον αυτό χρόνο τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες με υπέρογκα κόστη υπέρ τραπεζών για ανεύρεση “στρατηγικού”…..επενδυτή και άλλους από τη μακρινή Αυστραλία για να αγοράσουν ως σίδερα τα υπολείμματα των …..πέντε ηπείρων!

Ήταν ο καθ’ όλα αρμόδιος υπουργός που ψαλίδισε τα φτερά της μοναδικής εταιρίας και την έκανε εταιρία ευρωπαϊκών αποστάσεων περιορίζοντάς της το δικαίωμα συμμετοχής της στο ….παιχνίδι του παγκόσμιου αεροπορικού ανταγωνισμού και ανεύρεσης άλλων κερδοφόρων προορισμών τους οποίους σήμερα εξυπηρετούν με ναυλωμένα αεροπλάνα ξένα και όχι φιλικά στα Ελληνικά ιδεώδη!

Χρέωσαν στο έπακρο τα ταμεία της εταιρίας μεταφέροντας Έλληνες και άλλους στους προεκλογικούς τους αγώνες προκειμένου να παρουσιάσουν ισχύ έναντι του ….αντιπάλου που τελικά ήταν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες! Ήταν το αποτέλεσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.ικού κράτους και αυτού της Ν.Δ. η οποία εξυπηρετούνταν και αυτή αφού και αυτοί χρέωναν την Ελληνική κοινωνία για τους δικούς τους σκοπούς που βέβαια δεν αφορούσαν την Ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Έκαναν απολύσεις προσωπικού αντί προσλήψεων εξειδικευμένου προσωπικού και αντί αύξησης δρομολογίων και νέων προορισμών με συνεχόμενη ανανέωση του στόλου των αεροπλάνων, μείωσαν τον στόλο και έστειλαν κόσμο στην ανεργία και απόγνωση ελέω κυβερνητικών αποφάσεων. Ουδέποτε δέχθηκαν συμβουλές τεκμηριωμένων προτάσεων και λύσεων που προέβλεπαν το αντίθετο από αυτό που αυτοί επιδίωκαν για την Ο.Α. και τους Έλληνες πολίτες! Ήταν και είναι οι πλέον σοφοί του είδους της εξαπάτησης των Ελλήνων και μεταφοράς των κερδών της εταιρίας σε άλλους εκτός συνόρων!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024