Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξη`Αγγελος ΣαμόληςΕντυπωσιακή η ανταπόκριση της αγοράς για το Limo Bus

`Αγγελος ΣαμόληςΕντυπωσιακή η ανταπόκριση της αγοράς για το Limo Bus

`Αγγελος Σαμόλης
Εντυπωσιακή η ανταπόκριση της αγοράς για το Limo Bus

TravelDailyNews: Έχει ήδη περάσει ένας μήνας από την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Limo Bus στην Αθήνα. Ποια είναι μέχρι στιγμής η ανταπόκριση της ελληνικής αγοράς, τόσο από πλευράς καταναλωτών, όσο και επαγγελματιών;

`Αγγελος Σαμόλης: Το Limo Bus είναι ένα μοναδικό προϊόν στην Ελλάδα, πρωτότυπο, καινοτόμο, με πολλές ιδιαιτερότητες και θα πρέπει να πω ότι περιμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανταπόκριση της αγοράς. Ήταν εντυπωσιακή. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δεν μιλώ μόνο για τη χώρα μας. Το διεθνές πρακτορείο Reuters, το CNN και άλλα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και στο σύνολο του ο ελληνικός τύπος προέβαλε εκτενώς το Limo Bus. Μάλιστα η κατασκευάστρια εταιρία VDL BOVA εξέδωσε δελτίο τύπου παγκόσμιας διανομής. Η προβολή αυτή κίνησε το ενδιαφέρον ανθρώπων από την Ελλάδα, αλλά και από αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Βεβαίως την καλύτερη άποψη διαμόρφωσαν εκείνοι που είδαν το Limo Bus από κοντά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στο Ζάππειο Μέγαρο. Εδώ και αρκετές ημέρες το Limo Bus είναι σε πλήρη λειτουργία και δραστηριότητα, φιλοξενώντας και ταξιδεύοντας τους πρώτους επίσημους καλεσμένους του, των οποίων η αντίδραση ήταν επίσης εντυπωσιακή! Ήδη το Limo Bus έχει ενοικιαστεί από τουριστικές εταιρίες, αλλά και εταιρίες από το χώρο του θεάματος για διάφορες εκδηλώσεις, ενώ η ζήτηση για μελλοντικές συνεργασίες είναι συνεχώς αυξανόμενη.

TDN: Το Limo Bus είναι ένα μοναδικό στο είδος του πολυτελές πούλμαν για τα ελληνικά δεδομένα, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς και μετακίνησης VIP προσώπων. Ποια τα κριτήρια επιλογής της Ελλάδας για την παρουσίαση του και όχι κάποιας χώρας του εξωτερικού, με μεγαλύτερο πληθυσμό και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη;

Α.Σ.: Η ιδέα για το Limo Bus γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνες επιχειρηματίες. Σαν αμιγώς ελληνική έμπνευση δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου. Είμαστε υπερήφανοι που το μοναδικό αυτό προϊόν ξεκίνησε στην χώρα μας και η ανταπόκριση των Ευρωπαίων καθώς και Ελλήνων συνεργατών μας, μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους. Τo limo bus μετά την επίσημη παρουσίασή του στις 17/01/07 αγκαλιάστηκε από την πλειοψηφία των Ελλήνων επαγγελματιών και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, στην εταιρία Event Makers, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του επαγγελματικού τουρισμού, πασχίζουμε για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στην χώρα μας, για περισσότερο από 10 χρόνια. Στόχος όλων μας είναι το limo bus να συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή.

TDN: Υπάρχουν σχέδια για επέκταση των δραστηριοτήτων της Greek Limo Bus και σε άλλες χώρες;

Α.Σ.: Υπάρχουν προτάσεις τις οποίες συζητάμε, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο το οποίο θα μπορούσα να σας ανακοινώσω.

TDN: Ποιες ενέργειες προβολής και διαφήμισης έχουν προγραμματιστεί για το 2007; Θα υπάρχει συμμετοχή της Greek Limo Bus σε κάποια τουριστική έκθεση;

Α.Σ.: Βεβαίως. Η Greek Limo Bus, μαζί με την μητρική της εταιρία Event Makers θα συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων της Ευρώπης. Τα στελέχη της θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στις εκθέσεις CONFEX στο Λονδίνο, IMEX στην Φρανκφούρτη, EIBTM στην Βαρκελώνη, καθώς και σε δεκάδες trade show και «door to door» ταξίδια πωλήσεων.

TDN: Περιγράψτε μας τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Limo Bus.

Α.Σ.: Είναι ένα πούλμαν, αρκετά μεγάλο σε μέγεθος, και εννοώ 13 μέτρα και 90 εκατοστά μήκος και 3.85 μέτρα ύψος. Η εξωτερική εμφάνιση του είναι απλή, πολυτελής και επιβλητική, με το εσωτερικό του όμως να κλέβει την παράσταση, αφού προσφέρει ασύγκριτη πολυτέλεια και λειτουργικότητα πέρα από κάθε προδιαγραφή. Διαθέτει 29 ευρύχωρες δερμάτινες πολυθρόνες, αντί των 62 θέσεων που προβλέπει το συγκεκριμένο μοντέλο της Bova, καθώς και ένα τραπέζι συσκέψεων 10 ατόμων. Ιδιαίτερα ξεχωριστό το κάνει η επένδυση του ξύλου, που υπάρχει παντού στο εσωτερικό, το παρκέ, το δέρμα και η μοκέτα.

Το πλέον εντυπωσιακό σημείο στο εσωτερικό του LIMO BUS είναι το τραπέζι συσκέψεων το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος. Στο σημείο αυτό υπάρχουν 7 (εφτά) θέσεις εργασίας σε διάταξη U – SHAPE οι οποίες μπορούν να γίνουν έως και 10 (δέκα), με τα περιστρεφόμενα καθίσματα. Σε μια σύσκεψη «εκ κινήσει» ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι έως και 29 άτομα τα οποία μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν μέσω των 4 LCD οθόνων. Οι δύο από τις τέσσερις 4 LCD 23 ιντσών οθόνες, βρίσκονται στο συνεδριακό τμήμα, και δίνουν τη δυνατότητα παρουσίασης μέσω laptop ή και του κεντρικού Server που βρίσκεται πίσω από την θέση του οδηγού και ο οποίος είναι συνδεδεμένος με 2 switch των 1000 kbps. Όλες οι οθόνες συνδέονται με ψηφιακή και δορυφορική τηλεόραση. Στο λεωφορείο υπάρχουν ακόμη σταθερά αλλά και ασύρματα μικρόφωνα, καθώς και μηχάνημα ΦΑΞ, έγχρωμο πολυμηχάνημα (scanner, εκτυπωτής, φωτοτυπικό), τηλέφωνο μέσω internet , VOIP για τους πιο computer fun.

Ο επικεφαλής στο συνεδριακό τμήμα, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει και να συντονίζει τον ήχο, τις οθόνες, τον κλιματισμό, τα φώτα, με μια κίνηση από τη θέση του. Μπορεί επίσης να συνομιλήσει με τον οδηγό, ο οποίος μπορεί να τις εκτελέσει τις παραπάνω λειτουργίες από την θέση του.

TDN: Τι συστήματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης διαθέτει;

Α.Σ.: Το λεωφορείο διαθέτει 3 ψηφιακούς δέκτες, DVD, καθώς και Δορυφορικό δέκτη. Όλα αυτά δίνουν την επιλογή, μέσω των 4 LCD 23’’ μόνιτορ ή των προσωπικών στα καθίσματα TFT 9’’ οθονών, ο κάθε επιβάτης μέσω ενός επιλογέα οκτώ (8) καναλιών να επιλέξει ραδιόφωνο ή τηλεόραση ή DVD ή CD ή μουσική από IPOD. Ασφαλώς υπάρχει και η επιλογή του να εργαστεί κάποιος από το προσωπικό του laptop. Όλες οι θέσεις διαθέτουν παροχή ρεύματος 220/110-12 V για φόρτιση κινητών ή laptop.

TDN: Στο μέσον του εσωτερικού έχετε δημιουργήσει μια κουζίνα…

Α.Σ.: Πράγματι και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό. Η κουζίνα έχει μήκος 1,60 μέτρων και είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, παγομηχανή, θερμοθαλάμους καφετιέρα γαλλικού , εσπρέσο -καπουτσίνο, πλυντήριο πιάτων καθώς και βρύση θερμού και κρύου (πόσιμου /εμφιαλωμένου) νερού. Φυσικά για την λειτουργία μιας τόσο πολυτελούς κατασκευής έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε με κορυφαία εταιρία catering. Θα ήθελα επίσης να κάνω μια μικρή αναφορά στην πλήρως εξοπλισμένη χημική τουαλέτα που διαθέτει το LIMO BUS, με μικρές προσωπικές πολυτέλειες που θα ζήλευαν πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, όπως οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες μίας χρήσης, ζεστές πετσέτες χεριών, σετ ξυριστικών, γυαλιστικά παπουτσιών κτλ. Σημαντικό σημείο είναι επίσης και η καρδαρόμπα που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του πούλμαν.

TDN: Σε ποιους απευθύνεται το Limo Bus;

Α.Σ.: Το LIMO BUS απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και γενικότερα του επιχειρηματικού χώρου, οργανωτές συνεδρίων, decision makers, φαρμακευτικές εταιρείες, διοργανωτές πολυτελών εκδρομών, διαφημιστικές εταιρίες, πρεσβείες, πολιτικά κόμματα, καλλιτεχνικές αποστολές, αθλητικές ομάδες ανθρώπους του θεάματος και της Show biz κ.α. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια απλή μεταφορά ενός επιχειρηματία από το αεροδρόμιο έως το ξενοδοχείο του, ή τα σημεία που έχει ραντεβού ως και για ένα teleconference κατά την διάρκεια μιας διαδρομής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024