Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΣταθμοί άμεσης εκτύπωσης φωτογραφιών FotoToGo

Σταθμοί άμεσης εκτύπωσης φωτογραφιών FotoToGo

Σταθμοί άμεσης εκτύπωσης φωτογραφιών FotoToGo

Οι σταθμοί εκτύπωσης φωτογραφιών (photo kiosks) της FotoToGo ήρθαν και στην Ελλάδα.
Τα photo kiosks δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες σας να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους, στο χώρο της επιχείρησης σας. Με αυτό τον τρόπο προσφέρετε μια νέα, καινοτόμα υπηρεσία στους πελάτες σας και την ίδια στιγμή αυξάνετε τα κέρδη σας. Τα photo kiosks προσφέρουν υψηλές αποδόσεις (100% κέρδος ανά φωτογραφία), χαμηλό κόστος συντήρησης (είναι αυτόδιαχειριζόμενα) και γρήγορη απόσβέση της επένδυσης.

Οι πελάτες σας απλά:

  • Μεταφέρουν τις ψηφιακές φωτογραφίες τους (CD ROM, κάρτα μνήμης φωτογραφικής, κινητό τηλέφωνο) απλά χωρίς καλώδια
  • Επιλέγουν τις φωτογραφίες που θέλουν να τυπώσουν. Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας της φωτογραφίας (αφαίρεση κόκκινων ματιών, εισαγωγή πλαισίου, βελτιστοποίηση contrast κλπ)
  • Τυπώνουν τις φωτογραφίες τους. Σε λίγα δευτερόλεπτα η πρώτη φωτογραφία είναι στα χέρια τους. Μπορούν να τυπώσουν σε διαφορετικά μεγέθη με μία η πολλές εικόνες σε μία εκτύπωση.

Τα photo kiosks της FotoToGo προσφέρουν:

  • Εκτυπώσεις από κινητά τηλέφωνα με την χρήση Bluetooth και infrared συνδέσεων.
  • Εκτυπώσεις από CD/DVD
  • Επιτρέπουν στους πελάτες σας να τυπώνουν μόνοι τους (εμπιστευτικότητα) τις φωτογραφίες τους
  • Μεταφορά φωτογραφιών από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο (κινητά τηλέφωνα , CD/DVD, κάρτες ψηφιακών μηχανών, USB) και εγγραφή τους σε CD/DVD
  • Διαφορετικές λύσεις για διαφορετικές ανάγκες. Οι λύσεις FotoToGo επεκτείνονται από τη μετατροπή ενός Η/Υ σε κιόσκι με εξαιρετικά χαμηλό κόστος μέχρι την εγκατάσταση σταθμού στην βιτρίνα του καταστήματος (λύση ΑΤΜ) ή τη δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου ψηφιακού φωτογραφείου.
  • Διαφορετικά συστήματα πληρωμής. Οι σταθμοί FotoToGo προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων πληρωμής των φωτογραφιών (εκτύπωση απόδειξης, προπληρωμένη κάρτα – customer loyalty card, κερματοδέκτης).
  • Βασίζονται σε τεχνολογία PC με Microsoft windows XP και κατά επέκταση προσφέρουν εύκολη συντήρηση και τεράστιες δυνατότητες επέκτασης λειτουργιών. (Πώληση ringtones, Πώληση μουσικής (MP3), Πώληση υπηρεσιών Internet, Υπηρεσίες διαφήμισης, Υπηρεσίες συνδρομών (ενεργοποίηση καρτών κινητής τηλεφωνίας, κλπ)
  • Δυνατότητες απομακρυσμένης συντήρησης με μια απλή σύνδεση στο Internet
  • Οι σταθμοί FotoToGo επιτρέπουν την παραγγελία φωτογραφικών προϊόντων. (μπλουζάκια, κούπες, mouse pads, puzzles, ημερολόγια, αφίσες).

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα FotoToGo στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η αγορά χρηματοδοτείται 100% από τράπεζες και χρηματοδοτικά προγράμματα.

Οι τιμές για την απόκτηση ενός σταθμού ξεκινάνε από 1.750 €

H Smart Technology δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των Photo Kiosks και των υπηρεσιών που τα συνοδεύουν. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα photo kiosks FotoToGo στην Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις που ξεκινάνε από ένα απλό φωτογραφικό εκτυπωτή μέχρι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ψηφιακό φωτογραφείο.

Κάθε σταθμός έχει 12 μήνες εγγύηση και η Smart Technology εγγυάται την πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά, service, και αναλώσιμα καθώς και την λειτουργία Help Desk για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Smart Technology

FotoToGo photo kiosks

Γρυπάρη 98 Καλλιθέα
17672, Αθήνα
τηλ: 210 9536522, φαξ: 210 9571255
Email: sales@fototogo.gr
Url: www.fototogo.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024