Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΑφιέρωμαΤαξιδεύστε στο Χριστουγεννιάτικο μαγικό κόσμο της Γερμανίας

Ταξιδεύστε στο Χριστουγεννιάτικο μαγικό κόσμο της Γερμανίας

Ταξιδεύστε στο Χριστουγεννιάτικο μαγικό κόσμο της Γερμανίας

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Γερμανία αποκαλύπτει την πιο ατμοσφαιρική της πλευρά. Πάνω από 2.500 Χριστουγεννιάτικες αγορές σε πανέμορφες τοποθεσίες σας προσκαλούν να μοιραστείτε την χαρά της Χριστουγεννιάτικης περιόδου και να μπείτε στην εξαιρετικά γιορτινή διάθεση της Γερμανίας.

Η Στρίτζελμαρκτ (Striezelmarkt) στη Δρέσδη θεωρείται ως η πρώτη Χριστουγεννιάτικη αγορά στον κόσμο και χρονολογείται από το 1434. Σε εκείνες τις μέρες, οι Χριστουγεννιάτικες αγορές δεν διαρκούσαν πάνω από μία ή δύο ημέρες και περιορίζονταν στην περιοχή γύρω από την εκκλησία.

Στις μέρες μας, οι Χριστουγεννιάτικες αγορές συνήθως ξεκινούν περίπου στα τέλη Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Ορισμένες διαρκούν έως και τα Θεοφάνεια στις 6 Ιανουαρίου. Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές στις αγροτικές περιοχές της Γερμανίας είναι το ίδιο γοητευτικές με αυτές στις μεγάλες πόλεις αν και ορισμένες λαμβάνουν χώρα μόνο τα σαββατοκύριακα.

Θέλετε ακόμη να αγοράσετε Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους και συγγενείς; Επισκεφτείτε λοιπόν μια Χριστουγεννιάτικη αγορά και πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα μεγαλύτερα καταστήματα της Γερμανίας.

Οι Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τους είναι καταπληκτικές και θα βρείτε πλήθος προσφορών. Οι αγορές για Χριστουγεννιάτικα δώρα στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας όπως το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ ή την Φρανκφούρτη είναι μια εκπληκτική εμπειρία.

Οι κύριοι δρόμοι για τις αγορές σας θα είναι ιδιαίτερα γιορτινοί με υπέροχο Χριστουγεννιάτικο στολισμό και φωτισμό.

German National Tourist Board (GNTB)
Fax: +49 (0) 69/75 19 03
E-mail: info@d-z-t.com
Website: www.germany-tourism.de

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024