Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜια Φωτογραφία μιλάειΠαγκόσμια πρωτοτυπία: Προσγείωση στην Ευρώπη (“Ελ. Βενιζέλος”), “έξοδος” στον 3ο Κόσμο (“Εθν. `Αμυνα”)

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Προσγείωση στην Ευρώπη (“Ελ. Βενιζέλος”), “έξοδος” στον 3ο Κόσμο (“Εθν. `Αμυνα”)

Παγκόσμια πρωτοτυπία:
Προσγείωση στην Ευρώπη (“Ελ. Βενιζέλος”), “έξοδος” στον 3ο Κόσμο (“Εθν. `Αμυνα”)

Η εικόνα αυτή με τα ρούχα παντός είδους (και καιρού) να κρέμονται από τα παρτέρια ή/και να είναι απλωμένα στο βρώμικο πεζοδρόμιο, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, εκτοπίζοντας ακόμα και τους πεζούς, μπορεί να τη δει οποιοσδήποτε περάσει από το σταθμό του Μετρό Εθνική ¶μυνα -ενός σταθμού, ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή την πρώτη εικόνα της Αθήνας που θα αντικρίσουν όσοι τουρίστες έρχονται από το αεροδρόμιο (καθώς το μετρό είναι κλειστό στο τμήμα Εθν. ¶μυνα-Αεροδρόμιο για όλο το καλοκαίρι). Το ότι -δυστυχώς- έχουμε συνηθίσει σε αυτήν την άθλια εικόνα ακόμη και έξω από τα Προπύλαια και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι ένα ακόμη λόγος να μην υπάρχει έξω από τον σταθμό-πύλη εισόδου στην πόλη για τους ιπτάμενους επισκέπτες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024