Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑλέξανδρος Βασιλικός – Όμιλος ξενοδοχείων Airotel – Νέα επένδυση στην Καβάλα

Αλέξανδρος Βασιλικός – Όμιλος ξενοδοχείων Airotel – Νέα επένδυση στην Καβάλα

Ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ομίλου Airotel, μιλάει στο Travel Daily News για τη νέα επένδυση του Ομίλου το ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα, και για τις προσπάθειες του να […]

Ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ομίλου Airotel, μιλάει στο Travel Daily News για τη νέα επένδυση του Ομίλου το ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα, και για τις προσπάθειες του να αναπτύξει τουριστικά την  πόλη της Καβάλας.

Επίσης, ο κ. Βασιλικός αναλύει τη στρατηγική του για επενδύσεις στο χώρο του τουρισμού, μια εποχή αρκετά δύσκολη για επενδύσεις.

Ο Όμιλος Airotel είναι μια Ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1984 από τον Ευστράτιο Βασιλικό και έκτοτε δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας και άλλου είδους επιχειρήσεων όπως Ακίνητα, Κατασκευές και παροχή συμβουλών σε  ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε θέματα ηλεκτρονικών πωλήσεων. Στόχος του Ομίλου υπήρξε πάντα η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας, επισιτισμού και διοργάνωσης επαγγελματικών συναντήσεων. Σήμερα, αυτή η ατέρμονη προσπάθεια έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του Ευστράτιου Βασιλικού.
Απευθυνόμαστε σε μεμονωμένους πελάτες, επιχειρηματίες, εταιρείες και οργανισμούς, συλλόγους και οργανωμένες ομάδες πελατών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024