Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport Smartpoint App

Παρουσίαση του Travelport Smartpoint App

Αν ψάχνετε για πιο έξυπνους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσετε τα περιθώρια του κέρδους σας, η Travelport μπορεί να σας βοηθήσει.

Έχουμε μια λύση που ενισχύει τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία σας – τις υπάρχουσες επενδύσεις σας σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία.
Το Travelport Smartpoint App εξελίσσει το Galileo Desktop με δυναμική και διαδραστική τεχνολογία που βελτιώνει την παραγωγικότητα των ταξιδιωτικών πρακτόρων και την εξυπηρέτηση πελατών.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  • Υποστηρίζει εντολές από κάθε GDS σε ένα κρυπτογραφικό περιβάλλον (cryptic environment) επιτρέποντας σε όλους τους πράκτορες να δουλέψουν γρήγορα και αποτελεσματικά ανεξαρτήτως της γλώσσας GDS που έχουν μάθει και χωρίς να υπάρχει ανάγκη για επανακπαίδευση 
  • Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για την “καλύτερη” διαδρομή, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των ταξιδιωτών, μειώνει σημαντικά, από 15% και έως 72%, το ποσοστό της συνολικής πληκτρολόγησης.
  • Επιτρέπει στους πράκτορες να χρησιμοποιήσουν point-and-click λειτουργικότητα σε όλο το φάσμα της αναζήτησης ώστε να πετύχουν τους χαμηλότερους ναύλους, να “κλείσουν” αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, να διαχειριστούν τις αναμονές και τις ταξιδιωτικές κρατήσεις και πολλά ακόμη.
  • Συμβάλλει στο τρόπο που εργάζονται σήμερα οι πράκτορες και τους επιτρέπει να είναι άμεσα αποτελεσματικοί με μια απλή και ολιγόλεπτη εγκατάσταση της εφαρμογής Κείμενο Παρουσίασης του Travelport Smartpoint App

http://www.travelport.com/Products/Travelport-Smartpoint-App

e-mail : infoathens@travelport.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024