Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport RapidReprice for Airlines

Παρουσίαση του Travelport RapidReprice for Airlines

Η επανατιμολόγηση και επανέκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων από τους εργαζομένους της εταιρείας σας είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα ατελείωτες ουρές, πελάτες που δυσανασχετούν και χρήματα που χάνονται.

Με την υπηρεσία Travelport Rapid Reprice μπορείτε να χειριστείτε πολύπλοκες επανεκδόσεις εισιτηρίων με ταχύτητα και ασφάλεια βελτιώνοντας εντυπωσιακά την
αποδοτικότητα σας αλλά και την εξυπηρέτηση πελατών.

Το Rapid Reprice επιτρέπει στο προσωπικό σας να υπολογίσει εκ νέου την τιμή του εισιτηρίου, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και ανεξάρτητα από το νόμισμα στο οποίο έγινε η αρχική έκδοση του ναύλου.

Το Rapid Reprice βελτιώνει την όλη διαδικασία επανέκδοσης μειώνοντας το μέσο χρόνο της συναλλαγής σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το προσωπικό σας έτσι κερδίζει χρόνο και επικεντρώνεται στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το Rapid Reprice είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να διοχετευθεί και σε άλλους διαύλους διανομής όπως τα τηλεφωνικά κέντρα, τα κιόσκια και το διαδίκτυο.  Λόγω της ακεραιότητας των στοιχείων του τα τυχόν λάθη στην τιμολόγηση ουσιαστικά απαλείφονται.

http://www.travelport.com/Products/Travelport-Rapid-Reprice-for-Airlines
e-mail: infoathens@travelport.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024