Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport FareVerified for Airlines

Παρουσίαση του Travelport FareVerified for Airlines

Έχετε προσέξει τελευταία το πώς οι λανθασμένες τιμές εισιτηρίων επηρεάζουν αρνητικά τα έσοδα σας;

Λάθη και απάτες που σχετίζονται με την μειωμένη συλλογή των ναύλων οδηγούν σε μεγαλύτερη διαφυγή κερδών από όση φαντάζονται οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες.
Η λανθασμένη κοστολόγηση καθώς και τα λάθη στην επανέκδοση των εισιτηρίων έχουν ως αποτέλεσμα οι εταιρίες να χάνουν μερικά εκατομμύρια κάθε χρόνο.
Η Travelport έχει μια λύση η οποία θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις απώλειες σας και να αυξήσετε το κέρδος σας.
Το Travelport Fare Verified, ένα εργαλείο ελέγχου των ναύλων πριν αλλά και μετά τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου προστατεύει την αεροπορική σας εταιρία από μια διαρροή εισόδων που προκύπτουν από λάνθασμένο τρόπο είσπραξης των ναύλων, από συνηθισμένα λάθη κατά την έκδοση των εισιτηρίων αλλά ακόμα και από απάτες.
Τα λάθη κατά την κοστολόγηση και την έκδοση των εισιτηρίων κοστίζουν ειδικά σε μια εποχή που η διατήρηση των εσόδων είναι πιο σημαντική από ποτέ.
Ο δε πραγματικός χρόνος έλεγχος που πραγματοποιεί το Travelport Fare Verified βοηθάει στο να εντοπίζεται η πηγή του λάθους και σας αποτρέπει από την έκδοση του εισιτηρίου.
http://www.travelport.com/Products/Travelport-Fare-Verified
e-mail: infoathens@travelport.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024