Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport's Low Cost Carrier Participation

Παρουσίαση του Travelport's Low Cost Carrier Participation

Ψάχνετε για περισσότερες, πιο προσιτές επιλογές για τη low-cost αεροπορική εταιρεία σας;

Από τη στιγμή που θα διαθέσετε τις πτήσεις σας μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Travelport, τα εισιτήρια θα είναι προσιτά στη διεθνή κοινότητα των ταξιδιωτών-αγοραστών. Εάν είστε έτοιμοι να επεκταθείτε, η Travelport Low Cost Carrier Participation σας προσφέρει μια δοκιμασμένη, οικονομική λύση.

Είναι τόσο απλό και τόσο αποτελεσματικό. Χρησιμοποιώντας ένα API μπορείτε να καθιερώσετε μια σύνδεση με το GDS μας και να παρέχετε σε πραγματικό χρόνο διαθεσιμότητα, κοστολόγηση και κανονισμούς σε όλους τους συνδρομητές της Travelport. Η Travelport LCCP σύνδεσή σας κατανέμει τις πτήσεις και τα δρομολόγια σας σε μια αποτελεσματική και ισχυρή πλατφόρμα ενισχύοντας τις συνεργασίες σας με τα ταξιδιωτικά γραφεία. Το καλύτερο από όλα είναι ότι είστε σε θέση να ανταγωνιστείτε τις αεροπορικές εταιρείες σε παγκόσμια κλίμακα καθώς η διαθεσιμότητα που εσείς εμφανίζετε είναι προσβάσιμη στους ταξιδιωτικούς πράκτορες από ολο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  • Ανταγωνιστείτε πιο αποτελεσματικά ενσωματώνοντας τις πτήσεις και τα δρομολόγια σας μέσω των πρωτογενών GDS οθονών που παρουσιάζουν τη διαθεσιμότητα.
  • Ειναι πιο βολικό και γρήγορο για να τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να επιλέξουν τις πτήσεις σας αφού δεν υπάρχει η ανάγκη να περιηγηθούν εκτός του γνώριμου τους περιβάλλοντος κρατήσεων και αγορών. 
  • Αυξήστε την προβολή του ονόματος της εταιρείας και των πωλήσεων σας σε μια ισχυρή εμπορικά πλατφόρμα
  • Διαθέστε ακριβείς πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και το κόμιστρο απευθείας μέσω του εσωτερικού σας συστήματος κρατήσεων. Κείμενο Παρουσίασης του Travelport’s Low Cost Carrier Participation
http://www.travelport.com/Products/Travelport-Low-Cost-Carrier-Participation

e-mail : infoathens@travelport.com 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024