Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςFocus σε ένα Θέμα10ο Συνέδριο ΣΕΤΕ – "Τουρισμός & Ανάπτυξη"

10ο Συνέδριο ΣΕΤΕ – "Τουρισμός & Ανάπτυξη"

Το συνέδριο του ΣΕΤΕ αποτέλεσε για πρώτη φορά στην ιστορία βήμα ενός ευρύτερου διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης, πολιτικών κομμάτων και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η κοινή πρόταση στρατηγικής του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΣΕΤΕ για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού τα επόμενα 10 χρόνια συζητήθηκε κατά τις εργασίες του 10ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ “Τουρισμός & Ανάπτυξη” (31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου). Στο συνέδριο παρέστησαν και συζήτησαν οι κ.κ. Π. Γερουλάνος, υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, Ο. Κεφαλογιάννη, υπεύθυνη Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης Ν.Δ., Ν. Καραθανασόπουλος, βουλευτής ΚΚΕ, Β. Αποστολάτος, ΣΤ΄ αντιπρόεδρος Βουλής, βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ., Α. Κουράκης, Ζ΄ αντιπρόεδρος Βουλής, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γ. Οικονόμου, γραμματέας Κ.Ε. ΔΗ.ΣΥ. και Δ. Χατζησωκράτης, υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής ΔΗΜ.ΑΡ.

Το συνέδριο του ΣΕΤΕ αποτέλεσε για πρώτη φορά στην ιστορία βήμα ενός ευρύτερου διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης, πολιτικών κομμάτων και του επιχειρηματικού κόσμου με σκοπό τη συναίνεση και τη συμφωνία, σε μια βάση ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού αποδεκτής από όλους.

Κατά τη δεύτερη συνεδρία με την παρουσία των κ.κ. Μ. Μασουράκη, ανώτερο διευθυντή Οικονομικών Μελετών Alpha Bank, Μ. Ξαφά, Σύμβουλο Επενδύσεων και μέλος του ΔΣ της IJ Partners, πρώην στέλεχος του Δ.Ν.Τ. και Γ. Στουρνάρα, γενικού διευθυντή Ι.Ο.Β.Ε., οι οποίοι σχολίασαν και τοποθετήθηκαν στη μελέτη της McKisney & Company, η οποία παρουσιάσθηκε από τον κ. Γ. Γκικόπουλο, αναδείχθηκαν οι δυνατότητες του ελληνικού τουρισμού να συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Το συνέδριο έκλεισε με την ομιλία του αντιπροέδρου ΝΔ και πρώην υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δ. Αβραμόπουλου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024