Τελευταία νέα

nsTravel™2011

Το nsTravel™2011 είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επιχειρησιακού λογισμικού με χαρακτηριστικά και λειτουργίες ERP

ns Travel product

Το nsTravel™2011 είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επιχειρησιακού λογισμικού με χαρακτηριστικά και λειτουργίες ERP, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης. Αυτοματοποιώντας και παρακολουθώντας όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες της, από την λήψη κρατήσεων, το operation έως και τη λογιστική παρακολούθηση, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο διοικητικής πληροφόρησης και ελέγχου.
Το nsTravel™2011 απευθύνεται σε κάθε μέγεθος επιχείρησης ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.
Διαθέτει :

  • Ευχρηστία. Το περιβάλλον των εφαρμογών είναι απλό, λειτουργικό, συμβατό με τα πρότυπα και τις λειτουργίες που εφαρμόζουν τα windows και το Microsoft Office & Outlook.
  • Ευελιξία. Δυνατότητα πλήρους προσαρμογής στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης, καθώς και στο περιβάλλον εργασίας των χρηστών.
  • Τεχνολογία αιχμής. Είναι σχεδιασμένο με την αρχιτεκτονική 3 tier και ως εργαλεία ανάπτυξης χρησιμοποιούνται οι τελευταίες εκδόσεις των MS SQL server, .Net Framework και crystal Reports.
  • Multi company, multi currency, multi language support.
  • Προχωρημένους μηχανισμούς ασφάλειας. Μέσω εξειδικευμένων μηχανισμών, είναι δυνατός ο περιορισμός της πρόσβασης στα δεδομένα και στις λειτουργίες του συστήματος ανάλογα με το επίπεδο εξουσιοδότησης του κάθε χρήστη. 
NetSemantics NS Travel 2011

Πλεονεκτήματα
Τα πλεονεκτήματα του nsTravel™ συνοψίζονται στο παρακάτω τρίπτυχο :

Παραγωγικότητα
Η εφαρμογή και λειτουργία του nsTravel™2011 εξασφαλίζει την καλύτερη ροή και εκτέλεση των καθημερινών εργασιών ,την οργάνωση και συνεργασία μεταξύ των τμημάτων καθώς και την παροχή δομημένης πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αύξηση της αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Προσαρμοστικότητα
Το nsTravel™2011 διαθέτει έτοιμα προ-παραμετροποιημένα μοντέλα επιχειρησιακών διαδικασιών τα οποία καλύπτουν κάθε πτυχή δραστηριοτήτων στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας. Μέσω των μοντέλων αυτών επιτυγχάνεται η άμεση προσαρμογή του λογισμικού στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μια τυπικής μεσαίας τουριστικής επιχείρησης έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος εγκατάστασης και παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος.

Ευελιξία
Το nsTravel™2011 είναι δομημένο με την λογική των υποσυστημάτων παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα στην τουριστική επιχείρηση να επιλέξει μόνο τις λειτουργίες εκείνες οι οποίες έχουν εφαρμογή στις δικές της ανάγκες, επιτυγχάνοντας μικρό κόστος αγοράς. Η προσθήκη επιπλέον υποσυστημάτων μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κριθεί αναγκαίο από την επιχείρηση.

Παρουσίαση nsTravel™2011
To nsTravel™2011 όπως αναλύεται στον παρακάτω πίνακα αποτελείται από τον βασικό κορμό, τα υποσυστήματα operation, τα υποσυστήματα της χρηματοοικονομικής διαχείρισης καθώς και από τα συμπληρωματικά υποσυστήματα. Ο βασικός κορμός καλύπτει πλήρως τις βασικές λειτουργίες ενός τουριστικού οργανισμού ενώ με την επιλογή των κατάλληλων υποσυστημάτων εξασφαλίζεται η κατάλληλη εφαρμογή στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης, ανάλογα με τον τομέα ή τομείς της τουριστικής βιομηχανίας όπου δραστηριοποιείται.

nsTravel 2011 features

Επιλέγοντας το nsTravel™2011 …
αποκτάτε ένα ευέλικτο και σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) εξειδικευμένο στις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Η δυνατότητα επιλογής υποσυστημάτων σε οποιοδήποτε χρονική στιγμή καθιστά το nsTravel™ ένα πολύτιμο σύμμαχο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το nsTravel™ 2011 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Basic, Standard, Premium και παρέχει την δυνατότητα αναβάθμισης από έκδοση σε έκδοση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024