Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΗ 3η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

Η 3η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

Στιγμιότυπα από την τρίτη μέρα της 8ης έκθεσης HORECA, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Την Κυριακή και τρίτη μέρα της HORECA 2013 ξεχώρισαν οι παρουσιάσεις του Ελληνικού Πρωινού σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ) όπου ανά μισάωρο παρουσιάστηκε το ελληνικό πρωινό της Λέσβου, της Κω, της Σαντορίνης, της Μεσσηνίας, της Μαγνησίας και της Νάξου. Επίσης ενδιαφέρον είχε και η ενότητα Future Hotel on the Web στα πλαίσια της οποίας το ελληνικό παράρτημα του IFITT διοργάνωσε εκδήλωση για την στρατηγική προώθηση των ξενοδοχείων στο διαδίκτυο. Ακόμα, εντυπωσίασαν οι τούρτες-γλυπτά του Διεθνούς Διαγωνισμού Global Pastry Chefs Challenge.

Naxos
Η παρουσίαση του ελληνικού πρωινού της Νάξου

Santorini
Η παρουσίαση του ελληνικού πρωινού της Σαντορίνης

Antidimarxos Naxou
Ο κ. Δημήτρης Λιανός Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου: «Αισιόδοξο μήνυμα για τον τουρισμό στέλνει η HO.RE.CA με τη φετινή θεαματική αύξησή συμμετοχών και επισκέψεών της και με τη πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία της ιδίως για την εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών. Η Νάξος δίνει το παρόν με τη πρόσκληση του ΞΕΕ για να παρουσιάσει το ελληνικό προϊόν και να επιβεβαιωθεί ότι η Νάξος είναι ένας τόπος που καλλιεργεί, παράγει και εξάγει τυποποιημένα προϊόντα όπως τα προϊόντα ΠΟΠ  όπως είναι η γραβιέρα Νάξου, η καπνιστή Νάξου και το λικέρ Κίτρο. Επίσης στα εμβληματικά μας προϊόντα συγκαταλέγεται η πατάτα Νάξου και η μεγάλη ποικιλία τυριών. Η εισαγωγή αυτών των προϊόντων στα ξενοδοχεία της Νάξου όλο και μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και γίνεται σημαντική προσπάθεια από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, τη τοπική Ένωση Ξενοδόχων για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του πρωινού που αποτελείται από τοπικά προϊόντα.  Ακριβός αυτό παρουσιάζουμε φέτος στο περίπτερό μας στη HO.RE.CA».

Future hotel on the Web
Η ενότητα Future Hotel on the Web «έτρεχε» όλες τις ημέρες στο Hall 3 της HO.RE.CA. και την Κυριακή το μεσημέρι σε συνεργασία με το IFITT όπου συμμετείχαν κορυφαία brands του χώρου της Digital επικοινωνίας για ξενοδοχεία και έδωσαν πρακτικές συμβουλές για το πως το διαδίκτυο μπορεί να ενισχύσει τις κρατήσεις τους.

Future hotel on the Web2
Μεγάλη η προσέλευση των ξενοδόχων στην ενότητα Future Hotel of the Web

Future hotel on the Web3
Ο κ. Δημήτρης Σερίφης, Διευθύνων Σύμβουλος της Nelios.com ομιλητής και συντονιστής της εκδήλωσης του IFITT παραδίδει τη σκυτάλη στην επίσης ομιλήτρια κ. Σοφία Παναγιωτάκη, Διευθύντρια της MediaCo που προσφέρει υπηρεσίες τύπου και πλήρη υποστήριξη δημοσίων σχέσεων.

Future hotel on the Web4
Ομιλητές της εκδήλωσης του IFITT: κ Σοφία Παναγιωτάκη, Διευθύντρια της MediaCo που προσφέρει υπηρεσίες τύπου και πλήρη υποστήριξη δημοσίων σχέσεων, κ. Χαρά Γεωργιάδου, Τrivago, Country Manager και κ. Άκης Λαοπόδης, Layerise Director & Head of Hotel Booking Research

Global Pastry Chefs Challenge
Οι δημιουργίες που κέρδισαν το αργυρό μετάλλιο του διαγωνισμού Global Pastry Chefs Challenge από τη σχολή Etoile.

Arxegono
Εντυπωσιακό το περίπτερο της Αρχέγονο

vraxiolakia.gr
Το περίπτερο της εταιρείας www.vraxiolakia.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024