Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΗ 4η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

Η 4η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

Στιγμιότυπα από την τέταρτη μέρα της 8ης έκθεσης HORECA, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Τη Δευτέρα, που ήταν η τέταρτη και τελευταία μέρα της έκθεσης HO.RE.CA η προσέλευση των επαγγελματιών συνεχίστηκε σε μεγάλο βαθμό. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν και ξεχώρισε η Συνέντευξη τύπου και η 1η Προσυνεδριακή συνάντηση του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, WACS, όπως επίσης και το Forum Επιμελητηρίων, που έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με τη συμμετοχή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και πολλά άλλων επιμελητηρίων (Ελληνο-Ιταλικό, Ελληνο-Τουρκικό, Ελληνο-Κινεζικό, Ελληνο-Βραζιλιάνικο, και Ελληνο-Καναδικό) με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη της τουριστικής, πολιτιστικής, αλλά και εμπορικής κίνησης ανάμεσα σε αυτές τις χώρες.

Φορουμ επιμελητηρίων
Άποψη από το πάνελ στο Forum των Επιμελητηρίων, όπου διακρίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά), η κ. Μαργαρίτα Μανούσου συντονίστρια του forum και δημοσιογράφος, ο κ. Γιάννης Τσαμίχας πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννακίδης πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου, ο κ. Παναγιώτης Κουτσίκος πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου, ο κ. Κίμωνας Πάτκας πρόεδρος του Ελληνο-Βραζιλάνικου Επιμελητηρίου και ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης πρόεδρος του Ελληνο-Καναδικού Επιμελητηρίου.

DSV
Άποψη από το περίπτερο της εταιρίας DSV, εταιρίας ψηφιακών εφαρμογών ήχου και εικόνας, που προσφέρει κάθε δυνατή λύση για την μουσική επιμέλεια επαγγελματικών χώρων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Νίκος Σπυράτος δήλωσε «Η έκθεση είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά η κρίση φέρνει επιφυλακτικότητα και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις των συναντήσεων μας στο προσεχές μέλλον.»

Siemens
Η Siemens παρουσίασε τις λύσεις που προσφέρει για την ασύρματη δικτύωση των καταλυμάτων καθώς είναι μια υπηρεσία που ζητείται πολύ από τους πελάτες τους.

Guest Inn
Δυναμική η παρουσία της Guest inn στη HO.RE.CA. Στην φωτογραφία η κ. Πέγκυ Μπιλιτσάρη ιδρύτρια της Guest inn, και η συνεργάτης της. «Πολλοί ξενοδόχοι ιδίως από μικρά ξενοδοχεία μας επισκέφθηκαν , και έδειξαν ενδιαφέρον για προβολή στις γαλλόφωνες αγορές μέσω internet. Υπάρχει μια τάση εξωστρέφειας, οι ξενοδόχοι αναζητούν μια εξειδικευμένη και στοχευμένη προβολή.»

Cocomat
Άποψη από το περίπτερο της COCO-MAT

 

Caffe Verganno
Άποψη από το περίπτερο της Caffe Vergnano

Volkan
Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο της Volkan, της μπύρας από τη Σαντορίνη

vivartia
Στιγμιότυπο απο το περίπτερο της Vivartia στην 8η έκθεση HORECA. Η Vivartia, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην ελληνική αγορά, ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2006 μετά την απορρόφηση των ΔΕΛΤΑ, Chipita, Goody’s (και Flocafe) και Μπάρμπα Στάθη. Τα προϊόντα της αναπτύσσονται στους κλάδους Γαλακτοκομικών και Ποτών (με τη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα), Υπηρεσιών Εστίασης και Ψυχαγωγίας (με τους Ομίλους Goody’s και Everest) και Καταψυγμένων Τροφίμων (με την Μπάρμπα Στάθης).

EGEM
Με τους χορηγούς στη μπλούζα του ο Σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης παίρνει μέρος στο διαγωνισμό μαγειρικής. 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024