Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΣεμινάριο 'The 2013 TravelDailyNews Masterclass Series'

Σεμινάριο 'The 2013 TravelDailyNews Masterclass Series'

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο της σειράς σεμιναρίων 'TravelDailyNews Masterclass' που διοργανώνει το TravelDailyNews Media Network με θέμα 'H ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor', με βασικό εισηγητή τον Δρα Δημ. Κούτουλα. Επίσης, εισηγήσεις παρουσίασαν ο κ. Δημ. Σερίφης Chief Executive Officer της Nelios.com και η κα Βίκυ Κατσίκη.

Το πρώτο σεμινάριο της σειράς σεμιναρίων ‘TravelDailyNews Masterclass’ που διοργανώνει το TravelDailyNews Media Network και με θέμα ‘H ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor’, ολοκληρώθηκε χθες, 28 Μαρτίου, με μεγάλη επιτυχία και με βασικό εισηγητή τον δρα Δημήτρη Κούτουλα. Επίσης, εισηγήσεις παρουσίασαν ο κ. Δημήτρης Σερίφης, Chief Executive Officer της Nelios.com και η κα Βίκυ Κατσίκη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων από την Αθήνα και την Αττική, τη Σάμο, την Κρήτη, τη Μύκονο, τη Νάξο, τη Σκύρο, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, τη Στερεά Ελλάδα, τη Λακωνία, την Ύδρα, την Καρδίτσα, το Πήλιο, την Αχαΐα και την Εύβοια. Στο σεμινάριο μετείχαν επίσης στελέχη του ΕΟΤ, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60.

Γενική άποψη

Κατάμεστη η αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blu Park όπου έγινε το πρώτο σεμινάριο της σειράς “TravelDailyNews Masterclass”.

Δημ. Κούτουλας

Ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσιάζει τα βασικά λάθη που μπορεί να κάνει μια ξενοδοχειακή μονάδα ακόμα και άθελα της.

Γενική άποψη του πανελ

Γενική άποψη του πάνελ του σεμιναρίου.

Ομιλητές Δημήτρης Κούτουλας Δημήτρης Σερίφης

Στιγμιότυπο από την εισήγηση του κ. Δημήτρη Σερίφη, ο οποίο ανέπτυξε τη θεματική ενότητα “Ποιοτικά χαρακτηριστικά και συχνά λάθη στο στήσιμο μιας ξενοδοχειακής ιστοσελίδας”, και τόνισε ότι “Η δουλειά η δική μας στον τομέα του διαδικτυακού μάρκετινγκ απαξιώνεται όταν έχουμε να προβάλλουμε ένα χαμηλής ποιότητας ξενοδοχειακό προϊόν”.

Ομιλητής Δημήτρης Σερίφης

Ο κ. Δημητρης Σερίφης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού.

Γενική άποψη της αίθουσας

Γενική άποψη της αίθουσας

κ. Δημ. Κούτουλας κα Βίκυ Κατσίκη

Ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας και η κα Βίκυ Κατσίκη αναλύουν το χώρο των spa των ξενοδοχείων, βασισμένοι σε πρόσφατη έρευνα που έχουν από κοινού διεξάγει.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024