Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΓάμος: Ισχυρό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας

Γάμος: Ισχυρό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας

Η Ελλάδα ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου αποτελεί ταυτόχρονα έναν επίγειο παράδεισο για τη διοργάνωση γάμων.



Η Ελλάδα, ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, αποτελεί ταυτόχρονα έναν επίγειο παράδεισο για τη διοργάνωση γάμων από το εξωτερικό.

Ο κλάδος του γάμου στη χώρα μας είναι άρτια οργανωμένος με πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών για το μελλόνυμφο ζευγάρι. Η ελληνική παράδοση και κουλτούρα άλλωστε έχει «φροντίσει» για την ανάδειξη του θεσμού του γάμου στο πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός του ανθρώπου. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία ζητούν να ζήσουν οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας οι οποίοι τα τελευταία έτη αυξάνονται θεαματικά από κάθε μεριά της υφηλίου.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον, οι άριστες κλιματικές συνθήκες, τα παραδοσιακά ξωκλήσια, οι χώροι δεξιώσεων και ξενοδοχειακές υποδομές, και κυρίως το εύρος υψηλών υπηρεσιών του κλάδου συνθέτουν την εικόνα ενός εξαιρετικά σημαντικού τουριστικού προϊόντος που μέλλει να αξιοποιηθεί και να προβληθεί καταλλήλως σε καίριες αγορές του εξωτερικού.

Η πρώτη συντονισμένη παγκόσμια καμπάνια για Γάμους στην Ελλάδα – “Your Wedding in Greece”

Για τον σκοπό αυτό, η Travel Media Applications σε συνεργασία με την North Events διοργανώνουν για πρώτη φορά μία συντονισμένη εκστρατεία προώθησης του κλάδου με τίτλο “Your Wedding in Greece”.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει συμμετοχή στις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις γάμου στον κόσμο, έκδοση ειδικού εντύπου για τους γάμους στην Ελλάδα και τον πρώτο ολοκληρωμένο κόμβο στην Ελλάδα με υπηρεσίες γάμων με στόχευση αποκλειστικά στις αγορές του εξωτερικού. Η στόχευση της καμπάνιας επικεντρώνεται αρχικά στις αγορές της Αγγλίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Αμερικής (Η.Π.Α.) και Ασίας.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σύμβουλοι, Διοργανωτές Γάμων, Αίθουσες – χώροι εκδηλώσεων, Catering, Ξενοδοχεία – καταλύματα, Ταξιδιωτικά γραφεία, Τουριστικοί προορισμοί, Ανθοστολισμοί, Φωτογράφοι, Atelier Νυφικών & Γαμπριάτικων, Διακοσμητές, DJ – ηχητική κάλυψη, Κλπ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Περιοδικό “Your Wedding in Greece”

Παρουσίαση στον πρώτο έντυπο οδηγό γάμων για την Ελλάδα (καταχωρήσεις, αφιερώματα) στην αγγλική γλώσσα. Διάσταση: 240mm x 310mm.
Τιράζ: 1.000 αντίτυπα/έκθεση 
Διανομή/ Διάθεση: Διεθνείς Εκθέσεις Γάμων, δωρεάν αντίτυπα. Σε όλους τους προορισμούς/ συμμετέχοντες στην καμπάνια προτείνεται να έχουν εκτυπωμένο και το QR Code τους.

Διεθνείς Εκθέσεις Γάμων
Παρουσίαση του “Your Wedding in Greece” ως εκθέτης με περίπτερο, στελέχωση από 1 άτομο προσωπικό και διανομή του ομώνυμου εντύπου στις παρακάτω μεγάλες εκθεσιακές διοργανώσεις για γάμους:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  
ΣΟΥΗΔΙΑ Allt om Bröllops wedding fair στη Στοκχόλμη 25-26.01.2014 Brollop
ΑΣΙΑ Wedding Fair στη Μπανγκόκ  05-08.06.2014 Wedding Fair 2014
ΑΓΓΛΙΑ National Weddings Show στο Λονδίνο        26-28.09.2014 National Wedding
ΛΙΒΑΝΟΣ  Wedding Folies στη Βυρηττό  19-22.02.2015    
ΣΟΥΗΔΙΑ  Grekland Panorama Fair στη Στοκχόλμη  13-15.02.2015   

Internet Marketing
Η καμπάνια έχει μεταφερθεί και στο διαδίκτυο με τον ειδικό κόμβο www.yourweddingingreece.com που καλύπτει πλούσια θεματολογία για γάμους στην Ελλάδα και ταυτόχρονα παρουσιάζει ένα business directory με επιχειρήσεις του κλάδου.

Αντίστοιχα, προώθηση της καμπάνιας και των επιχειρήσεων που θα μετέχουν στο πρόγραμμα θα γίνει και σε 3 ακόμη κόμβους με σημαντική επισκεψιμότητα και προβολή.

Προώθηση και προβολή μέσω Internet στους κόμβους:

  • Παρουσίαση επιχείρησης με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, απευθείας Link, κείμενα περιγραφής και photo gallery στο www.YourWeddinginGreece.com 
  • TravelDailyNews International προβολή του κάθε συμμετέχοντα (ονομαστικά) στο ειδικό αφιέρωμα Your Wedding in Greece
  • TravelDailyNews Asia Pacific – προβολή του κάθε συμμετέχοντα (ονομαστικά) στο ειδικό αφιέρωμα Your Wedding in Greece

Επίσης, περιλαμβάνεται η αποστολή eΝewsletters σε 4.000 τουριστικά γραφεία εξωτερικού που ασχολούνται με τα γαμήλια ταξίδια!

Δείτε παρακάτω το 3ο τεύχος του YourWeddingInGreece που μοιράστηκε στην έκθεση National Wedding Show του Λονδίνου


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την: 

T.M.A. Travel Media Applications (Cyprus) Ltd
Παλλάδος 1, Πάφος, Κύπρος

Marketing and Communications
Βίκυ Καραντζαβέλου
Τηλ. 210 9374052
e-mail : vicky@tma.travel

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024