Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAZAVISTA: Η ενοποιημένη πλατφόρμα σχεδιασμού εκδηλώσεων, συνεδρίων και ομαδικών ταξιδιών

AZAVISTA: Η ενοποιημένη πλατφόρμα σχεδιασμού εκδηλώσεων, συνεδρίων και ομαδικών ταξιδιών

Με έδρα το Άμστερνταμ και έτος ίδρυσης το 2010, η Azavista έχει υλοποιήσει την πρώτη ενοποιημένη online πλατφόρμα ειδικά για το σχεδιασμό ομαδικών ταξιδιών, εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Με έδρα το Άμστερνταμ και έτος ίδρυσης το 2010, η Azavista έχει υλοποιήσει την πρώτη ενοποιημένη online πλατφόρμα ειδικά για το σχεδιασμό ομαδικών ταξιδιών, εκδηλώσεων και συνεδρίων. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Azavista παρέχει ένα εργαλείο το οποίο διευκολύνει τους επαγγελματίες του κλάδου να διαχειριστούν απο ένα κεντρικό σημείο όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια εκδήλωση, ένα ομαδικό ταξίδι ή ένα συνέδριο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ ειδικά για τον κλάδο του Τουρισμού και της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων. 

 

Η πλατφόρμα της AZAVISTA

Η AZAVISTA υλοποίησε την πρώτη ενοποιημένη online πλατφόρμα ειδικά για το σχεδιασμό και τη διαχείριση ομαδικών ταξιδιών, εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα διαχωρίζεται σε τρεις βασικές ενότητες(modules):

  • Group Travel Management
  • Event Management
  • VAT Reclaim 

Η πλατφόρμα προσφέρει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία δίνουν στον χρήστη μια πληθώρα επιλογών και δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί από ένα κεντρικό σημείο:

  • Να αναζητήσει προμηθευτές και να προχωρήσει σε κρατήσεις για ομαδική διαμονή, χώρους εκδηλώσεων, μεταφορές και εστιατόρια
  • Να δημιουργήσει ιστοσελίδες για εκδηλώσεις
  • Να διαχειριστεί εγγραφές και καλεσμένους
  • Να συμβουλευτεί πολύτιμα στατιστικά στοιχεία και αναφορές
  • Να λάβει επιστροφή ΦΠΑ

 

Group Travel Management  

AZAVISTA Analytics

Το Azavista Analytics είναι αποτέλεσμα 2 χρόνων εντατικών ερευνών από το εξειδικευμένο τμήμα ΙΤ της εταιρείας, σε συνεργασία με ειδικούς από τον χώρο του τουρισμού και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Με προηγμένες τεχνολογίες, η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά πάνω από περισσότερες από 60 εκατομμύρια τιμές ξενοδοχείων καθημερινά σε 143 χώρες παγκοσμίως και προσφέρει πολύτιμα δεδομένα που διευκολύνουν το χρήστη στην οικονομικά αποδοτικότερη οργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων και ομαδικών ταξιδιών.

ERFP & Supplier Sourcing

Καταλύματα για ομαδικές εκδρομές: Στέλνετε πολλαπλές αιτήσεις για καταλύματα ομαδικών εκδρομών με ένα κλικ, διαλέγετε από 50.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως ή συνεργάζεστε με το ξενοδοχείο της αρεσκείας σας.

Συνεδριακοί χώροι: Ζητάτε προτάσεις συνεδριακών χώρων με ένα κλικ, διαλέγετε από 50.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως ή συνεργάζεστε με τον Συνεδριακό χώρο της αρεσκείας σας.

Ομαδικές μεταφορές: Σχεδιάζετε και κλείνετε μεταφορές με πούλμαν, στέλνετε αιτήσεις σε περισσότερους από 500 παρόχους πούλμαν παγκοσμίως.

Κρατήσεις εστιατορίων για ομαδικές εκδρομές: Κλείνετε και κανονίζετε χώρο εστίασης για το γκρουπ σας και οριστικοποιείτε εύκολα τα μενού, τα ποτά και τις θέσεις online. Στέλνετε αιτήματα σε περισσότερα από 1.000 εστιατόρια, κατάλληλα για γκρουπ, παγκοσμίως.

Ηλεκτρονική σύναψη συμβολαίων: Καθορίζετε ακυρώσεις και τρόπους πληρωμής με όλους τους προμηθευτές, λαμβάνετε και υπογράφετε συμβόλαια online διαμέσου της AZAVISTA. Λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις για διορίες πληρωμών.

Επισκόπηση τιμών και επικοινωνία: Πλήρης επισκόπηση από όλες τις ληφθείσες προσφορές. Οι απαντήσεις εμφανίζονται στην οθόνη σας και μπορείτε να συγκρίνετε εύκολα τις τιμές και να βρείτε την καλύτερη συμφωνία. Επικοινωνήστε κατευθείαν με όλους τους προμηθευτές, διαπραγματευθείτε και συμφωνείστε τις τιμές, στείλτε ενημερώσεις και άλλα.

 

Event Management

Συντάκτης ιστοσελίδας του event: Μέσα από το σύστημα μπορείτε να δημιουργείτε προσαρμοσμένη ιστοσελίδα για κάθε event. Εισάγετε περιγράμματα CSS, logos και επωνυμίες. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα σχέδια για web και κινητά για χρήση σε μελλοντικά events.

Σχεδιασμός φόρμας εγγραφής: Δημιουργήστε προσαρμοσμένες φόρμες εγγραφής για εκδηλώσεις και συνέδρια.

Σχεδιασμός προγράμματος : Δημιουργήστε και μοιραστείτε το πρόγραμμα του event σας σε ελάχιστα λεπτά. Προσθέστε συνεδριάσεις, ενότητες ή/και άλλες δραστηριότητες και ορίστε τις σαν προαιρετικές, ιδιωτικές ή υποχρεωτικές. Ορίστε εγγραφές συμμετοχής και για τις προαιρετικές δραστηριότητες στην ιστοσελίδα του event.

Επικοινωνία με email : Δημιουργήστε προσαρμοσμένες φόρμες email, προσκλήσεις και άλλα. Εισάγετε περιγράμματα CSS για προσαρμοσμένη επωνυμία. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα σχέδια email για χρήση σε μελλοντικά events. Στείλτε και χειριστείτε όλη την επικοινωνία με email κεντρικά μέσω του AZAVISTA ή χρησιμοποιήστε τις δικές σας υπηρεσίες email.

Διαχείριση συμμετοχών: Ανεβάστε λίστες συμμετεχόντων στην AZAVISTA, οργανώστε τις λεπτομέρειες τους, στείλτε τους emails, ελέγξτε και αποδεχτείτε καταστάσεις εγγραφών. Ανιχνεύστε και διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στις εγγραφές των συμμετεχόντων.

Αναφορές των event : Δείτε και αναλύστε ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα από τις εγγραφές του event, την αναπληροφόρηση (feedback) των συμμετεχόντων και των προμηθευτών. Δημιουργήστε ενοποιημένες προσαρμοσμένες αναφορές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Κάποια παραδείγματα αναφορών αποτελούν: αριθμός προσκεκλημένων-εγγραφέντων, ακυρωθέντων και εκκρεμών. Εγγραφές για workshop, ύψος προϋπολογισμού και συνολικά κόστη, κλεισμένοι προμηθευτές και άλλα. Ανίχνευση ακυρώσεων και όροι πληρωμής. 

Επεξεργασία πληρωμής: Με το σύστημα της AZAVISTA μπορείτε να ορίσετε επιλογές πληρωμής για πολλαπλά προϊόντα στην ιστοσελίδα εγγραφής. Ορίστε το προϊόν, την ημερομηνία και τιμή. Ο συμμετέχων μπορεί να αγοράσει το πακέτο του κατευθείαν μέσω της ιστοσελίδας και να λάβει ένα αντίστοιχο επιβεβαιωτικό email και τιμολόγιο. Η λύση πληρωμής της AZAVISTA  καλύπτει όλες τις μεγαλύτερες εταιρίες πιστωτικών καρτών καθώς και paypal. Η διαδικασία online πληρωμής είναι ασφαλής και σύμφωνη με το πρώτο επίπεδο PCI.

Επιστροφές ΦΠΑ

Η AZAVISTA προσφέρει υπηρεσίες ανάκτησης και επιστροφής ΦΠΑ σε Tour Operators, Travel Agencies, Event Agencies, DMCs και PCOs. 

Η εταιρεία έχει θεσπίσει παγκόσμιες συνεργασίες με αρχές και ειδικούς σε θέματα φορολογίας ανά τον κόσμο. Με την υψηλή εξειδίκευσή της, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες για Tour Operator Specific Refunds, όπως για παράδειγμα η ανάκτηση ΦΠΑ από ομαδικά ή ατομικά ταξίδια. Η AZAVISTA χειρίζεται την πλήρη διαδικασία ανάκτησης ΦΠΑ και προσφέρει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με το μοντέλο “no cure no pay” (το οποίο σημαίνει ότι θα πληρώσετε κάποιο ποσοστό μόνο από το ΦΠΑ που ανακτήθηκε επιτυχώς).  

Το δίκτυο προμηθευτών της AZAVISTA

Η βάση δεδομένων της AZAVISTA περιλαμβάνει περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία, εστιατόρια και προμηθευτές πούλμαν παγκοσμίως. Τα ξενοδοχεία ανήκουν σε ένα εύρος κατηγορίας 3, 4 και 5 αστέρων με 40 ή περισσότερα δωμάτια. 

Στις λεπτομέρειες περιλαμβάνονται πληροφορίες για συνεδριακούς χώρους, το μέγεθός τους και οι επιπλέον παροχές τους όπως το ασύρματο διαδίκτυο και ο διαθέσιμος φωτισμός. Τα καταχωρημένα εστιατόρια έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν γκρουπ 30 ατόμων και άνω. Περιλαμβάνονται λεπτομέρειες όπως όνομα, τοποθεσία, στοιχεία επικοινωνίας, κουζίνα, μενού για γκρουπ και φωτογραφίες. 

Τέλος, σε συνεργασία με Convention Bureaus,  τα εστιατόρια και οι εταιρείες πούλμαν έχουν αξιολογηθεί σαν κορυφαίας ποιότητας προμηθευτές.

Εξυπηρέτηση πελατών της AZAVISTA 

Για την AZAVISTA οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών της είναι θέμα υψηλής προτεραιότητας και προσφέρει στους χρήστες πλήρη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια  χρήσης της πλατφόρμας. Η AZAVISTA προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Τεχνική Υποστήριξη: Εάν κάποιος χρήστης της AZAVISTA έχει προβλήματα στην πρόσβαση ή χρήση της πλατφόρμας, μπορεί να επικοινωνήσει με την 24ωρη ομάδα υποστήριξης για να τον κατευθύνει στη διαδικασία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω email, τηλεφώνου, online chat ή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία co-browsing.

Εκπαίδευση: Παρόλο που η AZAVISTA έχει χτιστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης, προσφέρει online εκπαιδευτικά εργαλεία έτσι ώστε οι νέοι χρήστες μπορούν να λάβουν εκπαίδευση on-demand. Μια προσωπική εκπαιδευτική συνεδρία  μπορεί να προγραμματιστεί ή εναλλακτικά οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον διακομιστή εκπαίδευσης ο οποίος έχει στοιχεία παιχνιδιού για ευκολότερη και πιο διαδραστική υιοθέτηση.

Υποστήριξη RFP FollowUp:  Η ομάδα υποστήριξης πελατών της AZAVISTA παρέχει βοήθεια με τη διαδικασία του follow-up σχετικά με τις απαντήσεις των προμηθευτών. Με αυτόν τον τρόπο εγγυάται ότι όλες οι προσφορές παραδίνονται στην ώρα τους και τα συμβόλαια ενημερώνονται ή υπογράφονται σύμφωνα με τις προθεσμίες του διοργανωτή.

Διεθνείς γλώσσες: Αυτήν τη στιγμή η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε 12 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Βουλγάρικα, Τουρκικά, Ουγγρικά, Κροατικά, Ρουμάνικα και Ρώσικα. Επιπρόσθετες γλώσσες όπως Κινέζικα, Πορτογαλικά και Ιαπωνικά θα εισαχθούν στο μέλλον. Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι προμηθευτές μπορούν να εργαστούν στη γλώσσα της επιλογής τους αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πιθανά εμπόδια επικοινωνίας.

 

Επιπλέον πληροφορίες για το προϊόν :

Δεν απαιτείται εγκατάσταση– Η AZAVISTA  είναι μία SaaS εφαρμογή , η οποία είναι διαθέσιμη online και δεν απαιτεί εκτέλεση ή εγκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα από οπουδήποτε, εφόσον έχετε και πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Ενοποίηση και παραμετροποίηση –Η AZAVISTA παρέχει δυνατότητες ενοποίησης με συστήματα CRM,  back office, λογιστικής και άλλα. Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί να προσαρμόσει την πλατφόρμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τιμολόγηση για την ενοποίηση και την παραμετροποίηση γίνεται κατόπιν αιτήσεως.

 

*Εάν θέλετε μία online επίδειξη ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Travel Media Applications, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της AZAVISTA σε Ελλάδα και Κύπρο

Travel Media Applications

Σφιγγός 50 Νέος Κόσμος

Αθήνα  117 45 

Τηλ: 210  9374052

Email: marketing@tma.travel

Website:  www.tma.travel

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024