Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηZafolia Hotel Athens

Zafolia Hotel Athens

Το Zafolia Hotel Athens είναι ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο με μαγευτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενείας.

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Ζafolia βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κοντά στη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι», με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Σύνταγμα, την Ακρόπολη και το νέο Μουσείο της, την Πλάκα, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Κολωνάκι, το εμπορικό κέντρο της Αθήνας,  το Μέγαρο Μουσικής και το θέατρο Badminton. Το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί ιδανική επιλογή για την περιήγησή σας στην πόλη.

Το ξενοδοχείο Zafolia παρέχει στους επισκέπτες του υπηρεσίες και διαμονή υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για χαλάρωση και ηρεμία, διαθέτοντας μπαρ, εστιατόριο και ένα από τα πιο όμορφα roof garden εστιατόρια στην Αθήνα με καταπληκτική θέα. Το Zafolia είναι επίσης συνεδριακό ξενοδοχείο στην Αθήνα και αποτελεί την τέλεια επιλογή για επιχειρηματικές ή κοινωνικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Το ξενοδοχείο Zafolia διαθέτει 192 δωμάτια, με διπλά ηχομονωτικά τζάμια, διακοσμημένα  σε φυσικούς απαλούς τόνους από δέρμα και ξύλο που αναδύουν την αίσθηση της θερμής φιλοξενίας, εξασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας στην Αθήνα θα είναι μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία. Συγκεκριμένα διαθέτει :

  • 155 Classic δωμάτια, μεγαλύτερα και φωτεινότερα από αυτά ενός τυπικού ξενοδοχείου πόλης
  • 6 Executive δωμάτια, σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πολυάσχολου στελέχους ή επιχειρηματία
  • 6 Junior Σουίτες, πλήρως εξοπλισμένες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.
  • 1 Oλυμπιακή Σουίτα, μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας για όσους ζητούν κάτι το διαφορετικό.
  • 24 Οικογενειακά διαμερίσματα σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για να είναι το «σπίτι μακριά από το σπίτι» για ολόκληρη την οικογένεια.

Εστιατόριο και Μπαρ

Το εστιατόριο ELLINIKON φωτεινό και διακοσμημένο με παστέλ αποχρώσεις προσφέρει μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Οι εξαιρετικές σπεσιαλιτέ από την Ελληνική και τη Διεθνή Κουζίνα, μαζί με το έμπειρο προσωπικό του, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για πραγματικά ξεχωριστές εμπειρίες γεύσης.

Το μπαρ JASON αριστοκρατικά και καλαίσθητα διακοσμημένο  αποτελεί τον ιδανικό χώρο για επαγγελματικά και προσωπικά ραντεβού.

Ποικιλία ποτών και κοκτέιλ, κρύα πιάτα και σνακ αλλά και γλυκές, φρέσκες δημιουργίες από το ζαχαροπλαστείο μας, σας συνοδεύουν με στυλ σε στιγμές ξεκούρασης ή διασκέδασης.

Στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας, στο roof garden του ξενοδοχείου Zafolia, λειτουργεί κατά τη θερινή περίοδο το στιλάτο Pool Bar Poseidon, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό, κοκτέιλ ή σνακ.

Το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα ήρεμο, ρομαντικό σκηνικό με φόντο τον φωτισμένο Λυκαβηττό απολαμβάνοντας το δείπνο σας.

Συνέδρια και Εκδηλώσεις

Το ξενοδοχείο Zafolia αποτελεί την τέλεια επιλογή για επιχειρηματικές ή κοινωνικές συναντήσεις και εκδηλώσεις, ένα συνεδριακό ξενοδοχείο στην Αθήνα, που εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας απαιτήσεις.

Όλες οι αίθουσες, καλύπτουν τις προϋποθέσεις οργάνωσης συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων, από μια μικρή σύσκεψη των 10 ατόμων μέχρι μία εκδήλωση των 250 ατόμων.

Οι χώροι πολλαπλών χρήσεων συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. περιλαμβάνουν:

  • Αίθουσα “Θάλεια”, έναν κομψό και επιβλητικό χώρο δεξιώσεων με φυσικό φωτισμό με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 200 ατόμων
  • Αίθουσα “Ερμής” έναν διακριτικό χώρο για συναντήσεις Στελεχών & Επιχειρηματιών με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως 60 ατόμων.
  • 3 meeting rooms αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με φυσικό φωτισμό των 16 ατόμων.

Φυσικά παρέχεται όλος ο απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμός.

 

ZAFOLIA Hotel Athens

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 87-89

114 74  Αθήνα

Τηλ:  +30 210 6449002

Φαξ:  +30 210 6442042

Email :    info@zafoliahotel.gr

Website : www.zafoliahotel.gr

 

    

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024