Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηElatos Resort & Health Club

Elatos Resort & Health Club

Πρωτοποριακό στο χώρο του ορεινού τουρισμού το Elatos Resort & Health Club αποτελεί μοναδικό μέρος για χαλαρωτικές διακοπές και για κάθε είδους εκδηλώσεις.

Το Elatos Resort & Health Club βρίσκεται στον Ίταμο Επταλόφου Φωκίδος, Β.Δ. του Παρνασσού, σε υψόμετρο 1.300 μέτρα μέσα σε μια κατάφυτη από έλατα πλαγιά του βουνού και μόλις 9 χλμ.από την διασταύρωση του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού.

Πρωτοποριακό στο χώρο του ορεινού τουρισμού, το Elatos Resort άρχισε να λειτουργεί το 1996 με στόχο να υπηρετήσει πιστά την βασική του αρχή και φιλοσοφία: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.
 

Σε υψόμετρο 1.300 μέτρων ζει και αναπνέει σε μια μοναδική τοποθεσία από τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές του βουνού.

Μόνο λίγες ώρες από τη βουή της πόλης, το Elatos Resort & Health Club σε κοντινή απόσταση από τα Xιονοδρομικά Kέντρα του Παρνασσού και το πανάρχαιο πολιτισμό και την ιστορία των Δελφών, προσφέρει απλόχερα την ηρεμία και την αρμονία της Ελληνικής φύσης, χειμώνα – καλοκαίρι.
 

Κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από φυσικά υλικά, το ξύλο και την πέτρα, αποτελείται από το Club House και 39 αυτόνομα chalets που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής τους, αλλά κυρίως με τον απόλυτο εναρμονισμό τους με το φυσικό περιβάλλον.
 

Τα chalets, ανάλογα με τον τύπο τους, μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι άτομα σε δύο ή τρία υπνοδωμάτια και τις σοφίτες τους. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από 6 κατηγορίες chalets και συγκεκριμένα τα Classic Chalets (60-70m2), τα Executive Chalets (80m2), τα Deluxe Chalets (90-100m2), τα Family Chalets (90m2), τα Superior Family Chalets (105m2) και το The Grand Chalet (135m2).  Στο Elatos Resort θα νιώσετε πραγματικά ιδιοκτήτες του chalet σας!
 

Για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση, επισκεφθείτε το Health Club στο Κεντρικό Κτίριο όπου η  κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, το Jacuzzi και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο σάς προσκαλούν να χαλαρώσετε.
 

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο με την πανοραμική του θέα στο ελατοδάσος!

Η ποικιλία των επιλογών του πρωινού και οι πλούσιες γεύσεις από την Ελληνική και διεθνή κουζίνα εγγυώνται μια αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία, με μαγική θέα στη βορινή πλευρά του βουνού. Στην καρδιά του συγκροτήματος, ο χώρος του Bar θα σάς ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα γύρω από το αναμμένο τζάκι και οι μεγάλες βεράντες του το καλοκαίρι θα σάς χαρίσουν αναζωογονητική δροσιά. Ενώ τα μικρά παιδιά θα διασκεδάζουν στο παιδότοπο, εσείς μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σας!

Τέλος το Mini Club ένας ειδικά διαμορφωμένος και διακοσμημένος χώρος από γνωστούς ήρωες κινουμένων σχεδίων από την παιδική μας ηλικία, περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να τους απασχολήσει με δημιουργικές κατασκευές και παιχνίδια.

Το Elatos Resort & Health Club, πέρα από μοναδικό μέρος για χαλαρωτικές διακοπές αποτελεί και ιδανικό μέρος για μια σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ποιότητα υπηρεσιών όπως γάμους και βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις όπως φωτογραφίσεις κτλ.

 
 

 

Elatos Resort & Health Club

Επτάλοφος 330 57

Παρνασσός

Τηλ :  22340 61162-3

Φαξ :  22340 61161

Email : info@elatos.com

Website : www.ariahotels.gr 

   

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024