Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςFocus σε ένα ΘέμαΠόσο χρεώνουν το Wi-Fi οι αεροπορικές εταιρείες;

Πόσο χρεώνουν το Wi-Fi οι αεροπορικές εταιρείες;

Η βρετανική εταιρεία Momondo.co.uk κατέγραψε τις χρεώσεις των αεροπορικών εταιριών για τη χρήση Wi-Fi στα αεροσκάφη τους.

Το ακόλουθο infographic της Momondo.co.uk περιλαμβάνει όρους και χρεώσεις που αφορούν τη χρήση Wi-Fi υπηρεσιών εν πτήσει από 18 αεροπορικές εταιρείες.

Οι σκανδιναβικές αεροπορικές εταιρείες SAS και Norwegian.com είναι ανάμεσα στις ελάχιστες που προσφέρουν σε κάποιους επιβάτες σε ορισμένα αεροσκάφη δωρεάν πρόσβαση WiFi. Οι επιβάτες της Hong Kong Airlines που ταξιδεύουν στη γραμμή Λονδίνο – Χονγκ Κονγκ μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα πρόσβασης όταν ταξιδεύουν με αεροσκάφη Airbus A330-200, ενώ όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους με την Turkish Airlines αναμένεται να ωφεληθούν περισσότερο με ελεύθερη πρόσβαση κατά τη διάρκεια μιας “εισαγωγικής” περιόδου.

Άλλες αεροπορικές εταιρείες προτιμούν τη χρέωση κατ’αποκοπή ανά συσκευή ή ανά ταξίδι, με τις Southwest Airlines, Emirates και Oman Air να χρεώνουν ανά σύνδεση. Οι τακτικοί επιβάτες επωφελούνται περισσότερο με αεροπορικές εταιρείες όπως η Delta, όπου με μια εφάπαξ ετήσια συνδρομή 469,95 δολ. εξασφαλίζουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα είτε στον αέρα είτε στο έδαφος.


Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024