Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηCapsis Hotel Thessaloniki

Capsis Hotel Thessaloniki

Το Capsis Hotel Thessaloniki ένα υπερσύγχρονο και πρόσφατα ανακαινισμένο 4 αστέρων ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με μεγάλη ιστορία και συνεισφορά στον χώρο του τουρισμού.

Το Capsis Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό και διαθέτει 407 δωμάτια και 18 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το υπόγειο κι φυλασσόμενο παρκινγκ του ξενοδοχείου διευκολύνει την διαμονή του οδικού τουρισμού.

Το κατεξοχήν Business & Leisure ξενοδοχείο της πόλης αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις, διοργάνωση συνεδρίων και περιηγήσεις σε μία πόλη με μεγάλη θρησκευτική και πολιτιστική ιστορία. Κάθε χρόνο φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και εξέχουσες προσωπικότητες, από την Ελλάδα και όλα τα μέρη του κόσμου.

Στο Lobby, έναν ευρύχωρο και εντυπωσιακό  χώρο που προδιαθέτει για μια άνετη διαμονή με πολυτελείς ανέσεις, μπορεί να συναντήσει κανείς σημαντικές προσωπικότητες. Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται το business office που παρέχεται στους πελάτες δωρεάν, το smoking room, αλλά  και το Café Capsis, ο νέος τόπος συναντήσεων της πόλης. Το Café Capsis αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, τόσο από τους πελάτες του ξενοδοχείου, όσο και από τους Θεσσαλονικείς. Ένας διευρυμένος κατάλογος από αρωματικά και θεραπευτικά βότανα, αφεψήματα και ποικιλία από καφέδες, καθώς και ο κατάλογος με τις γευστικές προτάσεις του Chef για γεύμα ή δείπνο, έχουν κατακτήσει το κοινό.

Στον ημιόροφο βρίσκεται και το ευρύχωρο και φωτεινό εστιατόριο Βυζάντιο. Η διακόσμηση και τα σχέδια του εστιατορίου είναι εμπνευσμένα από το Βυζαντινό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων της Θεσσαλονίκης. Ο συνδυασμός των αρωμάτων και των απολαύσεων από σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακά προϊόντα και μοντέρνες γεύσεις, δικαιολογεί την επί ετών φήμη για το καλύτερο πρωινό στην πόλη. Επίσης το Capsis Hotel Thessaloniki  προσφέρει και το  Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό.

 Στο Roof Garden με θέα την Άνω Πόλη οι επισκέπτες του ξενοδοχείου δροσίζονται στην ψηλότερη πισίνα της πόλης, απολαμβάνοντας εξωτικά κοκτέιλ και χορταστικά γεύματα ή σνακ. Ο χώρος προσφέρεται και για δεξιώσεις, κοκτέιλ πάρτι, γεύματα και άλλες κοινωνικές κι επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου εκτείνονται σε 7 θεματικούς και αφιερωμένους στις τέχνες ορόφους και διακρίνονται για την ποικιλομορφία τους. Δωμάτια τύπου Business, Elegant, Executive, Junior Suites, Family και άλλες επιλογές, διαφορετικές προτάσεις διακόσμησης και παροχών, για τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Πρωτότυπα και εντυπωσιακά, με εκλεπτυσμένους σύγχρονους ρυθμούς, ζεστή διακόσμηση και λιτούς τόνους, τα δωμάτια του ξενοδοχείου καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και κατατάσσουν το Capsis στα καλύτερα ξενοδοχεία του τόπου μας.

Στον ημιώροφο φιλοξενείται και το congress lobby. Το Συνεδριακό Κέντρο του Capsis Hotel απαριθμεί 18 αίθουσες συνεδρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Πρόκειται για αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, άρτια εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η συνολική τους χωρητικότητα ξεπερνά τα 2000 άτομα ενώ μεμονωμένα μπορούν να εξυπηρετήσουν από 8 έως και 500 άτομα.

Το Hermes Health Studio υποδέχεται όσους θέλουν να αθλούνται ακόμη κι όταν βρίσκονται σε ταξίδι. Ένας μοντέρνος και χαλαρωτικός χώρος με σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής και εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή των πελατών καθημερινά, για την άθληση και εκτόνωση τους.  Ρεφλεξολογία- shiatsu, αρωματοθεραπεία, χαλαρωτικό- ενεργειακό μασάζ και άλλα, υπόσχονται ανανέωση κι ευεξία και παρέχονται από έμπειρο φυσιοθεραπευτή.

 

Capsis Hotel Thessaloniki
Μοναστηρίου 18
546 29  Θεσσαλονίκη
Τηλ : +30 2310 596800
Φαξ : +30 2310 510555
       

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024