Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΤο Θέμα της ΕπικαιρότηταςΣτ. Χαμπάκης (m-hospitality): Εξαιρετικές οι επιχειρηματικές προοπτικές από τις νέες τεχνολογίες στον τουρισμό

Στ. Χαμπάκης (m-hospitality): Εξαιρετικές οι επιχειρηματικές προοπτικές από τις νέες τεχνολογίες στον τουρισμό

Αν λάβει κανείς υπόψιν ότι το 2012 ποσοστό 57% όσων ταξίδεψαν για επιχειρηματικούς λόγους, οργάνωσαν το ταξίδι τους μέσω φορητής συσκευής, εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να καταστήσουν την εισαγωγή νέων apps που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών τους, μείζονα πυλώνα μιας σοβαρής στρατηγικής ανάπτυξης.

Επικαλούμενος την αδιάψευστη πραγματικότητα των αριθμών και απευθυνόμενος στο ειδικό ακροατήριο της 3ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο managing director της εταιρείας m-hospitality κ. Σταύρος Χαμπάκης ανέδειξε τις εξαιρετικές επιχειρηματικές προοπτικές που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες στο χώρο του Τουρισμού.

Ενώπιον 1.300 και πλέον ξενοδόχων που παρευρέθηκαν πρόσφατα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo κατά τη φετινή HORECA, ο κ. Χαμπάκης παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες φορητές συσκευές, η οποία απαντά με τον καλύτερο τρόπο στην ανάγκη του φιλοξενούμενου για άμεση και αποτελεσματική πληροφορία και επικοινωνία με το ξενοδοχείο του, υπηρετώντας ταυτόχρονα την διαρκώς ενισχυόμενη τάση των χρηστών για οργάνωση και διεκπεραίωση του ταξιδιού τους μέσω των νέων τεχνολογιών.

Αν λάβει κανείς υπόψιν ότι το 2012 ποσοστό 57% όσων ταξίδεψαν για επιχειρηματικούς λόγους, οργάνωσαν το ταξίδι τους μέσω φορητής συσκευής, εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις που με επίκεντρο τον άνθρωπο ενδιαφέρονται για άνοιγμα σε νέες αγορές και μεγιστοποίηση του κύκλου εργασιών τους, θα πρέπει να καταστήσουν την εισαγωγή νέων apps που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών τους, μείζονα πυλώνα μιας σοβαρής στρατηγικής ανάπτυξης.

Στ. Χαμπάκης (m-hospitality): Hospitality Goes APPwards

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024