Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΗ ελληνική παρουσία στην ΙΤΒ στο Βερολίνο

Η ελληνική παρουσία στην ΙΤΒ στο Βερολίνο

Πολύ επιτυχημένη για την ελληνική αποστολή εξελίχθηκε η φετινή τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο αφού ήταν γενική ομολογία ότι φέτος είναι η χρονιά της Ελλάδας, όχι μόνο από τη Γερμανική αγορά, αλλά γενικά. Τα ξένα δημοσιεύματα ήταν θετικά για τη χώρα μας προβλέποντας μεγάλη αύξηση του τουρισμού. Οι προκρατήσεις από τα τουριστικά γραφεία της Γερμανίας παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως του 25 – 30% κυρίως βέβαια για την υψηλή τουριστική περίοδο. Το ελληνικό περίπτερο ήταν γεμάτο από κόσμο, ακόμα και τις πρώτες μέρες της έκθεσης που είναι αφιερωμένες κατ’ αποκλειστικότητα στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της οπτικής ταυτότητας της Κρήτης
 
Η παρουσίαση της τουριστικής οπτικής ταυτότητας, διά μέσω του νέου video παραγωγής του Κρητικού σκηνοθέτη κ. Θοδωρή Παπαδουλάκη, έγινε από τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο.

 


Το περίπτερο της Aqua Vista
 
Η δυναμική παρουσία της Aqua Vista στην έκθεση ΙΤΒ στόχευε στην ενημέρωση των τουριστικών γραφείων αλλά και του κοινού για τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας στην παροχή πολύ υψηλών τουριστικών υπηρεσιών. Όπως μας είπε ο κ. Γιώργος Γραφάκος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, «η φετινή τουριστική περίοδος θα πάει πολύ καλά για τη χώρα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα ραντεβού μας στην έκθεση και από τις συνεργασίες μας.» 

 


Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περίπτερο της Χαλκιδικής
 
Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Γερμανό υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κ. Joachim Fuchtel (αριστερά) στο περίπτερο της Χαλκιδικής 

 


O Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου
 
Ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, μαζί με την ομάδα του, παρουσίασε τον νέο κόμβο της Marketing Greece www.discovergreece.com , ο οποίος έκανε ιδιαίτερη θετική εντύπωση στην γερμανική αγορά. Σε συνδυασμό με την μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος που θα έχουμε φέτος από Γερμανία, το γεγονός ότι ο κόμβος αυτός παρουσιάζει θεματικές διακοπές χαροποίησε πολύ τη γερμανική αγορά που ως γνωστόν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτελούν πόλο έλξης. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι στα μέσα Απριλίου θα είναι διαθέσιμη και η γερμανική έκδοση του κόμβου. 

 


Ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της North Events που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση Grekland Panorama στην Σουηδία και ο κ. Νίκος Πέππας υπεύθυνος τουρισμού της Νομαρχίας της Εύβοιας.
 

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Bournemouth της Μεγ. Βρετανίας κ. Δημήτρης Μπούχαλης σε ομιλία του στα πλαίσια του ΙΤΒ e-travel World.
 

To περίπτερο της Louis Hotels
 
Με ξεχωριστό περίπτερο κοντά στο κεντρικό ελληνικό περίπτερο, αλλά και στο Κυπριακό περίπτερο, η αλυσίδα Louis Hotels προέβαλε τα ξενοδοχεία της στους επισκέπτες της έκθεσης.

 


To περίπτερο της Airfasttickets γεμάτο από επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτή η ελληνική εταιρεία, που έχει επεκταθεί σχεδόν σε όλο τον κόσμο. 
 

O  κ. Λουκάς Ντούβας, στο περίπτερο του ΗΑΤΤΑ, μας μετέδωσε το αισιόδοξο κλίμα για την Ελλάδα και τη θετική γνώμη των επισκεπτών της έκθεσης.
 

Στιγμιότυπο από το stand του Οργανισμού Τουρισμού της Αθήνας
 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα και θετικές προοπτικές για την τρέχουσα τουριστική περίοδο ήταν το μήνυμα από την κοινή συμμετοχή του Athens Convention & Visitors Bureau του Δήμου Αθηναίων (ACVB) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑ-Α). Στη φωτογραφία ο κ. Γιώργος Αγγελής μαζί με στέλεχος του Athens Convention and Visitors Bureau, ACVB. 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024