Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηArtemis Suites

Artemis Suites

Στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, το τριών αστέρων boutique hotel Artemis Suites προσφέρει άνεση, χαλάρωση και πολυτέλεια με πανοραμική θέα στα ηφαιστειογενή νησάκια της Καλντέρας.

Τοποθετημένο σε μια προνομιούχο θέση ακριβώς στην άκρη της Καλντέρας και 250 μέτρα πάνω από το Αιγαίο πέλαγος, το τριών αστέρων boutique hotel “Artemis Suites” είναι χτισμένο βάσει της κυκλαδίτικης αισθητικής.

 
Η σαγηνευτική, θέα που αποπνέει μια ήπια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα φιλοξενίας που βιώνει κανείς στο Artemis Suites. Η διατήρηση της αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων, καθώς έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα παραδοσιακό οικισμό της Σαντορίνης, και η χρησιμοποίηση τοπικών υλικών απο τους ντόπιους τεχνίτες αναδεικνύουν την ακαταμάχητη αισθητική του νησιού.

Το Artemis Suites Caldera βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Μεγαλοχώρι (12 χλμ. από το αεροδρόμιο και 3 χλμ. από το λιμάνι), μεταξύ των Φηρών (5 λεπτά με αυτοκίνητο) και του Ακρωτηρίου, κοντά στο λιμάνι του Αθηνιού και εξίσου κοντά στην Περίσσα, τον Περίβολο και την Κόκκινη Παραλία, ενώ στην περιοχή βρίσκεται το Οινοποιείο Μπουτάρη, Το Μουσείο Οινοποίας Σαντορίνης, το Οινοποιείο Γαβαλά και η Επισκοπή.

Με πανοραμική θέα τα ηφαιστειογενή νησάκια της Καλντέρας, το συγκρότημα αποτελείται από:

  • 8 Superior Double Caldera View Suites
  • 2 Garden View Suites
  • 2 Caldera view Junior Suites
  • 2 Caldera View Suites
  • 1 Artemis Maisonette (διόρωφο κτίσμα, που αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Σαντορινιών σπιτιών).

Το εστιατόριο Artemis Suites Restaurant είναι ανοιχτό για πρωινό, γεύμα και δείπνο, προσφέροντας ένα μικρό a la μενού, που ικανοποιεί κάθε γευστική επιθυμία, ενώ το Artemis Bar, δίπλα στην πισίνα, προσφέρει μια μεγάλη ποκιλία από μοναδικά κοκτέιλς, φρέσκους χυμούς, επιδόρπια και ελαφρά γεύματα.

Επιπλέον, στο spa μπορεί κανείς να χαλαρώσει με θεραπείες προσώπου, σώματος, Ιχθυοθεραπεία, μασάζ και τζακούζι.


Artemis Maisonette.

Artemis Suites Caldera
Μεγαλοχώρι 84700
Σαντορίνη
 
Τηλ: (+30) 22860 – 81922 / 83421
Φαξ: (+30) 22860 – 82122

     

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024