Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηEl Convento Del Αrte

El Convento Del Αrte

Παρουσίαση εναλλακτικών παραστάσεων της μοντέρνας ιστορίας της χώρας οι οποίες προβάλλονται και στα αγγλικά για να τη γνωρίσουν μέσα από μια διαφορετική ματιά και οι τουρίστες. Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα για τους πιστούς της τέχνης, του θεάτρου, του χορού, της μουσικής και των εναλλακτικών εκδηλώσεων. Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που φιλοξενεί ποικίλες καλλιτεχνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Μια νέα  συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών, που αποφάσισαν να ενώσουν τις εμπειρίες τους. Η ηθοποιός Πέμη Ζούνη, ο πολιτικός μηχανικός Στάθης Σκέντζος και το χορευτικό ζευγάρι του Τango Luis Alberto και Elena Mestre υπογράφουν τη σύλληψη της ιδέας και τη διακόσμηση του χώρου και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές σας λίγο πιο όμορφες.
 

 
Ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, βγαλμένος λες από ταινία εποχής, υποβάλλει ο ίδιος, σχεδόν αυτόματα, τη χρήση του. Το Μοναστήρι της Τέχνης φιλοξενεί λοιπόν εκείνους που έχουν κάτι να εξομολογηθούν. Μουσικούς, χορευτές, ακροβάτες, μάγους, performers – ο καθένας, ένα ξάφνιασμα ικανοτήτων. 
 

 
Ο ελληνικός πολιτισμός έχει πολλά κρυμμένα μυστικά. Έχει επίσης πολλούς άξιους δημιουργούς σε όλες τις τέχνες και αστείρευτη έμπνευση. Η ζήτηση για ποιοτικά θεάματα και υπηρεσίες ανεβάζει τον πήχυ στο καλλιτεχνικό προϊόν για τους επισκέπτες της Αθήνας.
 

 
Το El Convento Del Arte – υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Πέμης Ζούνη – είναι ένας καινούριος χώρος στο κέντρο της Αθήνας, που αγαπήθηκε πολύ τον χειμώνα που πέρασε. Με διάκοσμο κηροπήγια, πολυέλαιους, στασίδια, μανουάλια και μπορντώ βελούδινες κουρτίνες, με επιρροές από μοναστήρι του μεσαίωνα, το El Convento Del Αrte άνοιξε τις πόρτες του στους πιστούς της τέχνης, φιλοξενώντας μουσική, χορό, θέατρο, ακροβάτες και μάγους.
 
 
Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ανοίγει και την οροφή του στον νυχτερινό ουρανό και καλωσορίζει τους επισκέπτες της Αθήνας – και όχι μόνο – με τρία διαφορετικά events εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία, μυθολογία και παράδοση.
 
1. «Ένα ταξίδι στα χρόνια του Ρεμπέτικου» – Dinner show
2. «Νύχτες τσίρκου» με ακροβάτες, performers και ζογκλέρ, και έμπνευση τη μυθολογία – Dinner show
3. «Δείπνο στο μοναστήρι» – Γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, γευθείτε τη μοναδική εμπειρία της τελετουργίας ενός μοναστηριακού δείπνου.
 
 
Μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του Mετρό στο Μεταξουργείο, το El Convento Del Arte είναι ένας μοναδικός και πρωτότυπος χώρος που συνδυάζει τις ποιοτικές καλλιτεχνικές παραστάσεις με την εκλεκτή γαστρονομία, προσφέροντας στους επισκέπτες της πόλης μας μία αξέχαστη βραδιά κάτω από τα αστέρια.
 
 
Προσφέρεται πλήρες μενού βασισμένο σε συνταγές από την ελληνική φύση και σε συνταγές των μοναχών, καθώς επίσης και εκλεκτά ελληνικά κρασιά από τους καλύτερους παραγωγούς και παραδοσιακά ποτά. 
 
Ο χώρος είναι πλήρως κλιματιζόμενος και μη-καπνιζόντων.
 
Προαπαιτείται κράτηση για όλες τις παραστάσεις.

 

 

El Convento Del Arte
 
Bar Theater Art Dance Events
Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36, Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 5200602
         events@elconvento.gr
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας
Στάθη Σκέντζος (Commercial Director)  694 4594239 
Luis Mestre       (Event Manager)         694 8268113

 
 
 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024