Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσιάσεις εξοπλισμούΛύσεις της Climaveneta στο Capri Palace Hotel

Λύσεις της Climaveneta στο Capri Palace Hotel

Στο κοσμοπολίτικο Capri ταξίδευσαν οι άνθρωποι της Climaveneta για να εγκαταστήσουν ένα εξελιγμένο σύστημα θέρμανσης/κλιματισμού σε ένα υπερπολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο, το Capri Palace Hotel.

To Capri είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει επισκέπτες απ’ όλο τον πλανήτη. Πολλοί από αυτούς δείχνουν την ξεκάθαρη προτίμησή τους στον πολυτελή τρόπο διαμονής που προσφέρει μια διαχρονική παρουσία στην περιοχή, το Capri Palace Hotel & Spa.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, που χαρίζει απλόχερα στους φιλοξενούμενους περιποίηση και άνεση “5 αστέρων” κατά τη διαμονή τους. Το κτίριο αποτελεί ένα αριστούργημα της ιταλικής αρχιτεκτονικής, καθώς σχεδιάστηκε και χτίστηκε από αριστοκράτες της Νάπολης στα 1700. 


 

Η μεγάλη πρόκληση ενός τέτοιου έργου
Η πολυτέλεια της δομής του ξενοδοχείου και η μεγάλη σημασία που δίνεται στους φιλοξενούμενούς του, απαιτούν κορυφαίες λύσεις σε ευαίσθητα ζητήματα, όπως είναι ο κλιματισμός και η θέρμανση όλων των χώρων καθώς και η λειτουργία της κάθε πισίνας του συγκροτήματος σε ιδανικές θερμοκρασίες. Έτσι, τρεις ήταν οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν στους ανθρώπους της Climaveneta:
 
1. Ιδανική θερμοκρασία και επίπεδα υγρασίας στα δωμάτια αλλά και σε κάθε χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
2. Χαμηλά επίπεδα θορύβου από τα μηχανήματα κλιματισμού/θέρμανσης.
3. Χαμηλό κόστος συντήρησης και εύκολη τοποθέτηση. 


 

Η λύση της Climaveneta: τοποθετήθηκαν μονάδες, οι οποίες είναι ικανές να συνδυάζουν τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, τη χαμηλή εκπομπή θορύβου ενώ την ίδια στιγμή σέβονται τα δεδομένα της ίδιας της κατασκευής. Οι ίδιες μονάδες παρέχουν και ζεστά νερά χρήσης σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο. Τέλος, αξίζει να υπογραμμίσουμε, ότι προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που θέτει το ίδιο το κτίριο (περιορισμένοι χώροι, δυσκολία πρόσβασης κτλ.), η Climaveneta σχεδίασε και παρήγαγε ειδικά γι αυτό το έργο μία νέα αντλία θερμότητας!
 
Μπορείτε να δείτε περισσσότερα για το έργο και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της Climaveneta, στο παρακάτω πολύ ενδιαφέρον video, όπου μιλούν οι ίδιοι, ενώ προβάλλονται εικόνες από το ξενοδοχείο όπως είναι σήμερα.


 

ΔΕΛΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ
Μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
Τηλ. 210 9400720 
Website: www.climaveneta-economy.gr

     

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024