Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηLamway Hotel Management Group

Lamway Hotel Management Group

Η φιλοσοφία της Lamway Hotel Management Group βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης παρέχοντας αποτελεσματική διαχείριση του ξενοδοχείου με συνέπεια και διαφάνεια.

Η εταιρεία Lamway Hotel Management Group δραστηριοποιείται ενεργά από το 2008 με τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel Management), την εμπορική εκμετάλλευση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Property lease) και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι οι Δημοσθένης Λεοντής και Γιώργος Αποστολόπουλος, δυο επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου με μεγάλη αγάπη και εμπειρία στον τουρισμό. Προσφέρουν στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία την προσωπική τους φροντίδα και γνώση, σε συνεργασία με τα στελέχη που απαρτίζουν τα επιμέρους τμήματα λειτουργίας της Lamway Hotel Management Group, όπως τα τμήματα μάρκετινγκ, πωλήσεων, λειτουργίας, ανθρώπινου δυναμικού κ.α.


 

Η ομάδα της Lamway Hotel Management Group διαμορφώνει το κατάλληλο concept για την ανάδειξη της προσωπικότητας και του ύφους του κάθε ξενοδοχείου με βασικό γνώμονα την αύξηση των πωλήσεων. Καθορίζεται ο τρόπος λειτουργίας του κάθε τμήματος αλλά και της κάθε θέσης εργασίας, σχεδιάζοντας απο την αρχή όλες τις λειτουργίες αν κριθεί απαραίτητο. Διαμορφώνεται η πολιτική προώθησης των πωλήσεων και η γενικότερη διαφημιστική πολιτική κατόπιν ανάλυσης της τοπικής αγοράς και των πλεονεκτημάτων του κάθε ξενοδοχείου. Παράλληλα, η αξιολόγηση, η επιλογή και η προσωποποιημένη εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων της εταιρείας δημιουργεί τις απολύτως απαραίτητες συνθήκες για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.


 

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης παρέχοντας αποτελεσματική διαχείριση του ξενοδοχείου με συνέπεια και διαφάνεια. Στα πλαίσια της ευθύνης της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό ή και την επέκταση της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.


 

Στόχος της Lamway Hotel Management Group είναι να επιτύχει για τους πελάτες της την αύξηση της οργανικής τους κερδοφορίας, την ελαχιστοποίηση του κόστους, την βελτίωση της προσφερόμενης παροχής υπηρεσιών και την αναβάθμιση του προφίλ της κάθε επιχείρησης. Η εταιρεία συμμετάσχει συστηματικά σε τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού, καθώς και σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για προβολή των ξενοδοχείων, όπως στην WTM, FITUR, ITB, MITT, IMEX κτλ.


 

Σήμερα στο portfolio της Lamway Hotel Management Group περιλαμβάνονται τα εξής  ξενοδοχεία: το Paros Agnanti Resort 4* (Πάρος), το ξενοδοχείο Archipelagos Paros Resort 5* (Πάρος), το Paros Land Hotel 4* (Πάρος), το Armeni Village Rooms & Suites (Σαντορίνη), το Liakada Oia Suites (Σαντορίνη), το Chroma Suites (Σαντορίνη), το Artemis Suites (Σαντορίνη) και το Dream View Hotel (Νάξος).


 

Τα ξενοδοχεία που συμπεριλαμβάνονται στα μέλη της Lamway Hotel Management Group προσφέρουν ζεστή φιλοξενία, βρίσκονται σε ξεχωριστές τοποθεσίες των νησιών και στόχο έχουν να προσφέρουν στους πελάτες τους αξέχαστες εμπειρίες διαμονής, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Lamway Hotel Management Group αποτελεί “κλειδί” για την επιτυχία και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των ξενοδοχείων. 

 

Lamway Hotel Management Group
 
Ερμού 36
Αθήνα 105 63 
Τηλ.: +30 210 3237621
Fax: +30 210 3237021
Website: www.lamway.gr

         

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024