Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΧρύσα Σκόδρα (HAAGA-HELIA University): Άμεση η διασύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας

Χρύσα Σκόδρα (HAAGA-HELIA University): Άμεση η διασύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας

Η κα Χρύσα Σκόδρα, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο HAAGA-HELIA της Φινλανδίας, μιλά στο TravelDailyNews για το νο 1 πανεπιστήμιο της χώρας στον τουρισμό. Συγκεκριμένα αναφέρεται στις υποδομές, τις παροχές και την οργάνωση του πανεπιστημίου καθώς και στις διαδικασίες εισόδου των φοιτητών σε αυτό. Επίσης απευθύνει κάλεσμα σε Έλληνες φοιτητές να σπουδάσουν σε αυτό καθώς εξασφαλίζει πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές λόγω διασύνδεσης του με την αγορά εργασίας. Τέλος μιλάει εκτενώς για τα δύο πρωτοποριακά μαθήματα που διδάσκει, το blogging και το wedding planning & management.

TravelDailyNews: Κυρία Σκόδρα, με ποιον τρόπο μπαίνει κάποιος στο πανεπιστήμιο σας; Και πέστε μας λίγα λόγια για το πανεπιστήμιο.
 
TDN: Θα μπορούσε να έρθει κάποιος Έλληνας φοιτητής και πώς είναι κτιριακά το πανεπιστήμιό σας;
 
TDN: Κυρία Σκόδρα, εσείς διδάσκετε blogging και wedding planning, μπορείτε να μας πείτε λίγο για αυτά τα καινοτόμα προγράμματα;
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024