Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜελέτες και ΈρευνεςΗ Boeing προβλέπει ισχυρή ζήτηση για νέα εμπορικά αεροσκάφη και το 2015

Η Boeing προβλέπει ισχυρή ζήτηση για νέα εμπορικά αεροσκάφη και το 2015

Η ισχυρή χρηματοδότηση των αεροσκαφών είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα μιας υγιούς και ισορροπημένης παγκόσμιας ζήτησης για νέα αεροσκάφη, που οδηγείται από την αναμενόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης, σε ρεκόρ κερδοφορίας των αεροπορικών εταιρειών και στη συνέχιση του κύκλου αντικατάστασης για τη βελτίωση των καυσίμων.

Η Boeing αναφέρει ότι δεκαετίες προβλέψιμων, ελκυστικές αποδόσεων έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή ποικιλομορφία, αποτελεσματικότητα και όγκο στη χρηματοδότηση των εμπορικών αεροσκαφών, με τις αεροπορικές εταιρείες και τους εκμισθωτές τους να επωφελούνται από τον αυξημένο ανταγωνισμό μεταξύ των δανειστών και σε ιστορικώς χαμηλά επιτόκια το 2015.

Η 7η έρευνα Boeing Current Aircraft Finance Market Outlook προβλέπει τις πηγές χρηματοδότησης για τις νέες παραδόσεις εμπορικών αεροπλάνων κατά το επόμενο έτος και τις συνολικές ανάγκες χρηματοδότησης του κλάδου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

“Η ισχύς που βλέπουμε στη χρηματοδότηση των αεροσκαφών είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα μιας υγιούς και ισορροπημένης παγκόσμιας ζήτησης για νέα αεροσκάφη, η οποία οδηγείται από την αναμενόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης, σε ρεκόρ κερδοφορίας των αεροπορικών εταιρειών και στη συνέχιση του κύκλου αντικατάστασης για τη βελτίωση των καυσίμων, βελτιώνοντας την απόδοσή του παγκόσμιου στόλου” είπε ο Tim Myers, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Aircraft Financial Services της Boeing Capital Corporation.

“Η σταθερή απόδοση της χρηματοδότησης αεροσκαφών και των επενδύσεων κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών – ιδιαίτερα εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης- προσελκύει νέους ‘παίκτες’ και αποτελεί την κινητήρια δύναμη της διαφοροποίησης, τόσο γεωγραφικά όσο και ως προς τις πηγές χρηματοδότησης. Αυτό ειναι θετικό για τις αεροπορικές εταιρείες και τους εκμισθωτές τους, οι οποίοι θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε υψηλής απόδοσης χρηματοδότηση”, πρόσθεσε.

Η Boeing προβλέπει ισχυρή ζήτηση για νέα εμπορικά αεροσκάφη και το 2015, με αποτέλεσμα το ύψος των παραδόσεων σε ολόκληρο τον κλάδο να ανέλθει σε περίπου 124 δισ. δολ.

Boeing Current Aircraft Finance Market Outlook

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024