Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςHotelgenius – Hotel Digital Management Suite

Hotelgenius – Hotel Digital Management Suite

Η Hotelgenius παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό software το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε μία μόνο πλατφόρμα.

Η Hotelgenius είναι μια Ελληνική start-up εταιρεία που εξειδικεύεται στο online marketing & management στον τομέα του τουρισμού. Φέρνει την επανάσταση με ένα πρωτοποριακό software το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε μία μόνο πλατφόρμα διευκολύνοντας όχι μόνο τους ξενοδόχους αλλά και το προσωπικό τους, μειώνοντας τόσο τον όγκο εργασίας όσο και τα έξοδα.
 
Το καινούριο προϊόν της Hotelgenius έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για ξενοδοχεία από την έμπειρη και βραβευμένη ομάδα της εταιρείας η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες στους τομείς του brand management, web development & design, digital marketing, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι σας εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία χάρη στην έμφαση που έχει δοθεί τόσο στις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας του τουρισμού αλλά και στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. 


 

Αποκτώντας το Hotelgenius, αποκτάται ουσιαστικά μια Ψηφιακή Πλατφόρμα Διαχείρισης των πωλήσεων και της προβολής του ξενοδοχείου σας στο διαδίκτυο, η οποία πρόκειται να γίνει ο πιο έμπιστος και αποδοτικός «συνεργάτης» σας. Η καινοτομία και η μοναδικότητα του προϊόντος έγκειται στο γεγονός ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε και να ελέγχετε τρία βασικά εργαλεία – Website Builder, Booking Engine & Mobile Concierge App – από ένα μόνο σημείο, το Dashboard. Τα τρία αυτά εργαλεία, αν χρησιμοποιηθούν ως σύνολο, θα εκτοξεύσουν την εικόνα του ξενοδοχείου σας στην κορυφή. 


 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προϊόν το οποίο θα αποδώσει ταχύτατα και θα διπλασιάσει τα έσοδα σας δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε καινούρια και λειτουργική ιστοσελίδα μέσα σε λίγες ώρες. Θα ελαττώσει το φόρτο εργασίας σας χάρη στη μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που σας προσφέρει. Επίσης, σας επιτρέπει να αλλάζετε το σχεδιασμό και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε πραγματικό χρόνο, όσο συχνά θέλετε και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Τέλος, θα μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα σας χάρη στο συνδρομητικό μοντέλο στο οποίο βασίζεται, με χαμηλή μηνιαία χρέωση η οποία συμπεριλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση όλων των εργαλείων σας, απαλλάσσοντας σας από τα επιπλέον έξοδα εξωτερικών συνεργατών. 


 

Από το σχεδιασμό της στρατηγικής σας, το περιεχόμενο και την υλοποίηση έως την πώληση και τα στοιχεία απόδοσης και αξιολόγησης, το Hotelgenius και η ομάδα του θα είναι δίπλα σας και θα σας οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία της επιχείρησης σας. 
 
Η εταιρεία ξεκίνησε τις επενδύσεις της στην Ελλάδα και θα συνεχίσει με τις αγορές της Ευρώπης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hotelgenius και τα προϊόντα της παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ή επικοινωνήστε μαζί της. 

 


Hotelgenius
Μεθώνης 4 , Αθήνα 106 80
Τηλ: +30 210 3635031
Φαξ: +30 211 2686787

     

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024