Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηHotel Concepts

Hotel Concepts

Η HotelConcepts.gr είναι η νέα καινοτόμα πλατφόρμα θεματικών ιδεών και λύσεων για το ξενοδοχείο με ειδίκευση στα σπορ από την Adventure DMC.

Η HotelConcepts.gr, είναι μια πλατφόρμα νέων θεματικών ιδεών και λύσεων για το ξενοδοχείο, με ειδίκευση στα σπορ, την γιόγκα, την διασκέδαση, την παραλία, τις εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας & άθλησης. Μια καινοτομία στην παροχή θεματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα από την Adventure DMC.
 
Τα σπορ ήταν, είναι και θα παραμείνουν μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες κάθε ανθρώπου. Αυτό το γεγονός δεν αλλάζει στη διάρκεια των διακοπών. Σας παρουσιάζουμε 5 Concepts στην κατηγορία Sports & Recreation Activities. Δείτε: 2 In-Room Fit Kits, 30 Σπορ & Παιχνίδια, 12 Αθλητικές Εκδρομές, 3 Hotel Gym Setup, δεκάδες επιλογές Ποδηλάτων με στυλ.
 
Η γιόγκα (Yoga) είναι η πιο ανερχόμενη δραστηριότητα υγείας ευεξίας παγκοσμίως, αναπτύσσοντας μια ξεχωριστή δυναμική κατηγορία πελατών και στα ξενοδοχεία. Παρέχεται σε κλειστές αίθουσες, σε υπαίθριους χώρους (παραλία, γρασίδι) και σε πλατφόρμες (ξύλινες κατασκευές). Σας παρουσιάζουμε τρόπους για να γίνετε Yoga friendly hotel.

 
 

Ένα μοντέρνο πρόγραμμα διασκέδασης για τους πελάτες ξενοδοχείων αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό. Σας παρουσιάζουμε προγράμματα ψυχαγωγίας, όπως το hotel cinema, το e-games room, το party hotel, live events calendar. Η διασκέδαση είναι ένα από τα πιο βασικά κίνητρα για διακοπές στην Ελλάδα και αυτό σηματοδοτεί μια θεματική κατηγορία τουριστών.
 
Η Adventure DMC ανέπτυξε το project Αναβάθμισης Παραλιών αφού έχει μελετήσει ανάλογα προγράμματα σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία. Περιλαμβάνει 15 Θεματικές Ενότητες Ψυχαγωγικών, Αθλητικών, Εμπορικών και Διαφημιστικών Υπηρεσιών, με στόχο την αύξηση εσόδων & επισκεπτών.
 
H Adventure DMC έχει την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους συνεργάτες για να να κατασκευάσει από την αρχή κάθε τύπου αθλητική εγκατάσταση στο ξενοδοχείο σας, χώρους ψυχαγωγίας, πολυχώρους εκδηλώσεων, γήπεδα κλειστά, ανοιχτά ή με στέγαστρα!

 
 

Μας επιλέγετε 
 – για να σας δώσουμε προτάσεις που θα αυξήσουν την πληρότητα στην χαμηλή περίοδο, 
 – για να αποκτήσετε signature υπηρεσίες, πακέτα & γεγονότα. 
 
Η Adventure DMC είναι μια εταιρία ειδικευμένη στον Β2Β εισερχόμενο τουρισμό, στην οργάνωση εκδηλώσεων, στα σπορ, στη στοχευμένη διαφήμιση.

 

Γκουτζιούπας Γιώργος
ADVENTURE DMC – Destination Management Company
Λ. Βουλιαγμένης 168 (2ος όροφος), Γλυφάδα ΤΚ 16674 
Τηλ: 211 311 0277, 211 311 0278
              www.hotelconcepts.gr

  

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024