Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Webotel

29 Ιανουάριος 2016, 13:01

Η Webotel έχει τη γνώση για να οδηγήσει το ξενοδοχείο σας στην δυναμική εποχή του Διαδικτύου, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις συνεργασίες σας με τα παραδοσιακά κανάλια διανομής.


H εταιρεία Webotel είναι μια δυναμική εταιρεία διαχείρισης των ηλεκτρονικών πωλήσεων των ξενοδοχείων, θυγατρική του ξενοδοχειακού ομίλου Airotel, η οποία βοηθάει κάθε έναν από τους πελάτες της να επιτύχει σημαντική αύξηση των εσόδων.
 
Ιδρύθηκε το 2006 και από τότε έχει εξυπηρετήσει περισσότερο από 300 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Αφρική. Η Webotel έχει τη γνώση για να οδηγήσει το ξενοδοχείο σας στην δυναμική εποχή του Διαδικτύου, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις συνεργασίες σας με τα παραδοσιακά κανάλια διανομής. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις του Διαδικτύου, η Webotel επέκτεινε τις υπηρεσίες της και στον χώρο των Social Media και Guest Reviews.


 
Η παροχή μηνιαίων στατιστικών στοιχείων που αποστέλλει η Webotel δίνει την δυνατότητα σε κάθε ξενοδόχο να παρακολουθεί εύκολα με μια ματιά την κίνηση του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο.
 
Η Webotel ειδικεύεται στην παροχή των κατάλληλων εργαλείων για κάθε πελάτη, επειδή αναγνωρίζει τα σωστά μελλοντικά βήματα ανεξάρτητα από την πληρότητα, την μέση τιμή ή την τοποθεσία του ξενοδοχείου. Η στρατηγική διαχείριση όλων αυτών των εργαλείων συμβάλλει στην ισχυροποίηση του branding.
 
Στη Webotel θα βρείτε τον καινούργιο καθημερινό σας συνεργάτη για άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση.Webotel
Αλεξανδρουπόλεως 23, 115 27 Αθήνα
Τηλ: 210 644 9384
Φαξ: 210 6458195
Email: info@webotel.travel
Website: www.webotel.travel

   

 

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top