Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνέδριο "Αερομεταφορές - Παρόν και μέλλον"

24 Μάρτιος 2016, 11:01

Σκοπός του συνεδρίου είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής, με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.


Η εταιρεία iForce Επικοινωνίες με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση για δέκατη συνεχή χρονιά του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π), της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας με θέμα “Αερομεταφορές - Παρόν και μέλλον”
 
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου, 2016 και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην Αθήνα. Το φετινό συνέδριο θα έχει τις εξής δύο θεματικές ενότητες: 
1. Τεχνική Βάση του Δ.Α.Α. 
2. Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στον Αεροπορικό Τομέα-Εφαρμογές και Χρηματοδοτήσεις
 
Το συνέδριο θα χαιρετίσει ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης. Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων, καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι. Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας και διάφορα συναφή ΙΕΚ και σχολές του ιδιωτικού τομέα. 
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.
 
Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο www.iforce.gr ή εγγραφή στη γραμματεία του συνεδρίου

LINKS: www.iforce.gr, www.peipsady.gr, www.hellenicpilotsassociation.org, www.ospa.gr, www.eptaoa.gr

Συνέδριο «Αερομεταφορές - Παρόν και μέλλον»
 

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top