Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΤα eNewsletters της αγοράςΟι ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για ξενοδοχεία της Sysco

Οι ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για ξενοδοχεία της Sysco

Η Sysco διακρίνεται στην ανάπτυξη και προώθηση εμπορικών εφαρμογών λογισμικού και εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις επισιτισμού βασισμένες στις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού.

Ο Όμιλος της SYSCO αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής (Information Technology Integrators) στην αγορά του Hospitality τόσο στην Ελλάδα με την Sysco Α.Ε. όσο και στην Κύπρο με την Sysco Cyprus Ltd.
 
Ιδρύθηκε το 1984 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο μηχανογράφησης ξενοδοχείων και επισιτισμού, με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση εμπορικών εφαρμογών λογισμικού και εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής βασισμένες στις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού.
 
Σε όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της, η SYSCO έχει επιδείξει συνέπεια, επαγγελματισμό και σταθερότητα, ενώ παρακολουθεί διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις. Έχει αναπτύξει μια έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της αγοράς του Hospitality, προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε επιχειρήσεις όπως:
 
 – Αλυσίδες Ξενοδοχείων
 – City και resort μονάδες ανεξαρτήτως μεγέθους
 – Boutique και design ξενοδοχεία
 – Πολυχώρους
 – Water Parks
 – Μαρίνες
 – Εστιατόρια
 – Μπαρ, Καφέ, Νυχτερινά Κέντρα κλπ
 
Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας επιμερίζεται στις ακόλουθες κύριες αγορές έχοντας πρώτιστο μέλημα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τη συνεχή υποστήριξη και ικανοποίηση των πελατών της.
 
Στην ξενοδοχειακή αγορά, όπου σήμερα η SYSCO αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων, με περισσότερες από 300 σημαντικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αντιπροσωπεύοντας τις λύσεις μίας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής ξενοδοχειακού λογισμικού, την Infor Hospitality, η οποία απορρόφησε την Softbrands (πρώην Hotel Information Systems- H.I.S.) και την EzRMS Revenue Management Systems, με περισσότερες από 20.000 εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία διεθνώς.

Στην αγορά της εστίασης, με σημαντικές εγκαταστάσεις σε εστιατόρια, bar, πολυχώρους και water parks σε όλη την Ελλάδα. Οι εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούνται είναι ανεπτυγμένες από τη SYSCO με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης.

Δείτε εδώ το τελευταίο newsletter της Sysco.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024