Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηMassage-Seminars.com

Massage-Seminars.com

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Massage-Seminars.com πάνω σε ολοκληρωμένες τεχνικές μάλαξης είναι σύντομης διάρκειας (από 6 έως 8 ημέρες), ωστόσο είναι πολύ πλούσια σε περιεχόμενο και απευθύνονται σε άτομα που διαθέτουν ελάχιστη ή και καθόλου εμπειρία.

Η ομάδα του «Massage-Seminars.com» υπό την επιμέλεια του Γεώργιου Κουν, αναλαμβάνει την εκπαίδευση προσωπικού ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πάνω σε ολοκληρωμένες τεχνικές μάλαξης. Τα σεμινάρια μας μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στη δική μας έδρα (Αθήνα), είτε στην δική σας επιχείρηση.
 
Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι σύντομης διάρκειας (από 6 έως 8 ημέρες), ωστόσο είναι πολύ πλούσια σε περιεχόμενο και απευθύνονται σε άτομα που διαθέτουν ελάχιστη ή και καθόλου εμπειρία. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση του, το προσωπικό σας θα μπορεί σχεδόν άμεσα να εκτελεί ολοκληρωμένες συνεδρίες μάλαξης διάρκειας 60, 90, ακόμα και 120 λεπτών.
 
Οι τεχνικές που διδάσκουμε αποτελούν ένα ενδιαφέρον μείγμα από τις πιο περιζήτητες μορφές μάλαξης. Διδάσκουμε ολοκληρωμένη «Σουηδική μάλαξη», «Ταϊλανδέζικο μασάζ με έλαια» και «Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ» ή αλλιώς «Thai yoga massage». Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην ορθή εκμάθηση συμπληρωματικών τεχνικών μάλαξης όπως το «Deep Tissue», στοιχεία «Αθλητικής μάλαξης», «Ταϊλανδέζικου μασάζ για τα πόδια» (Thai foot massage) κλπ. Η διδασκαλία γίνεται στα ελληνικά και στα αγγλικά και φυσικά θα δίδονται εικονογραφημένες σημειώσεις με λεπτομερής περιγραφές. Στο τέλος των μαθημάτων θα απονέμεται και η αντίστοιχη «Βεβαίωση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου» για κάθε μαθητή μας.


 

Τα μαθήματα μας συμπεριλαμβάνουν φυσικά την απαραίτητη θεωρία (ενδείξεις, αντενδείξεις, προφυλάξεις, συμβουλευτική διαδικασία κλπ.), ωστόσο εμείς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση (λεπτομερής αναφορά σε όρους όπως body mechanics, correct body posture κλπ.). Επιθυμούμε οι μαθητές μας να είναι πανέτοιμοι, έτσι ώστε να μπορέσουν πολύ σύντομα να ανταποκριθούν θετικά στην οποιαδήποτε επαγγελματική πρόκληση. 

 

Massage-Seminars.com
Τηλ: 210 88 35 506
Κιν: 698 7178560
Website: www.massage-seminars.com

  
 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024