Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηScale Suites – Luxury Residence

Scale Suites – Luxury Residence

Το Scale Suites – Luxury Residence που άνοιξε τις πύλες του το 2015 βρίσκεται στον Άλιμο Αττικής, πλησίον της παραλιακής. Υπό την ιδιοκτησία και διαχείριση της εταιρείας ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ, το συγκρότημα διαμορφώθηκε από πλευράς εγκαταστάσεων και υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής αγοράς. Υπογραμμίζεται ότι ήδη οι υψηλές πληρότητες που συγκεντρώνει η λειτουργία του Scale Suites – Luxury Residence εδράζεται στο γεγονός ότι η μονάδα συνδυάζει άρρηκτα τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις διαμονής με τις ποιοτικές υπηρεσίες ενός πολυτελούς και μοντέρνου ξενοδοχείου.

Το Scale Suites – Luxury Residence διαθέτει 9 υπερπολυτελή επιπλωμένα διαμερίσματα και σουίτες από 58-120 τ.μ., που αναπτύσσονται σε 4 ορόφους και τα οποία είναι 2 κυρίων δωματίων με άνετους χώρους υποδοχής, καθιστικού με ενεργειακό τζάκι και χώρους εργασίας και ψυχαγωγίας. Όλα τα διαμερίσματα υποστηρίζονται από μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χώρους υγιεινής, master in room bathroom και WC φιλοξενουμένων, in house χώρο πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, ιδιωτικό parking με απευθείας πρόσβαση στο κάθε διαμέρισμα και πλαισιώνονται από μεγάλες βεράντες με καταπληκτική θέα στην θάλασσα της Αττικής Ριβιέρας. Οι λοιποί καλαίσθητοι κοινόχρηστοι χώροι που βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών, όπως καθιστικό σαλόνι και χώρος πρωινού με μεγάλες βεράντες και κήπο, αποτελούν μία επιπρόσθετη παροχή ώστε ο φιλοξενούμενος να αισθάνεται πραγματικά σαν στο σπίτι του.
 
  
Στα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου καταγράφεται το γεγονός ότι η κα Φραγκουδάκη, ιδιοκτήτρια του συγκροτήματος, η οποία εργάζεται ως ζωγράφος και έργα της φιλοξενούνται σε αρκετές γκαλερί του εξωτερικού και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, έχει δώσει έμφαση στην ανάδειξη της τέχνης και έχει επιμεληθεί η ίδια το καλλιτεχνικό κομμάτι του Scale Suites.
 

 
Δίνοντας στη μονάδα έναν έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα, η κα Φραγκουδάκη φιλοξενεί έργα δικά της καθώς και άλλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Υπογραμμίζεται ότι κάθε σουίτα έχει έργα ζωγραφικής εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά καθώς και αντικείμενα τέχνης ειδικά φτιαγμένα για το Scale Suites.
 

 
Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, ένα άρτια εξειδικευμένο σέρβις βασισμένο στις διεθνείς προδιαγραφές πολυτελών ξενοδοχείων εγγυάται την ασφαλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών και υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών. 
 

 
Η εύρυθμη λειτουργία και αποτελεσματικότητα όλων των λειτουργικών τμημάτων καθορίζεται, ως προς την ποιότητα και το ύψος των υπηρεσιών, από ένα κώδικα προδιαγραφών ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών που διασφαλίζει υψηλούς δείκτες και ποσοστά ικανοποίησης της πελατείας.

 

Scale Suites – Luxury Residence
Επτανήσου 7, 174 55, Ελληνικό
Τηλ: 210 9845423
Website: www.scalesuites.gr

      

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024