Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

1st Greek Tourism Workshop in Lebanon, στις 21 Οκτωβρίου

02 Ιούνιος 2016, 15:26

Στο 1st Greek Tourism Workshop in Lebanon θα κληθούν τουριστικά γραφεία της Βηρυτού που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Ελλάδα και τις περιοχές της. Από την πλευρά της Ελλάδας θα παραβρεθούν περιοχές και ξενοδοχεία ενώ μία περιοχή θα είναι τιμώμενος προορισμός.


Η Travel Media Applications, εκδότρια εταιρεία της γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας “TravelDailyNews Greece & Cyprus”, με εμπειρία 15 ετών σε ιδιαίτερα επιτυχημένες επιχειρηματικές συναντήσεις εργασίας / workshops μεταξύ αγοραστών και πωλητών ένωσε τις δυνάμεις της με το Mideast Travel και το Tourism Today για την διοργάνωση του 2ου workshop στην Βηρυτό, για την επίτευξη ακόμη καλύτερου αποτελέσματος!
 
Στην περσινή εκδήλωση ήρθαν 23 τουριστικά γραφεία του Λιβάνου που ενδιαφέρθηκαν να γνωρίσουν την Ελλάδα και τις περιοχές της ενώ στο φετινό αναμένουμε πολλά περισσότερα!
 
Το 1st Greek Tourism Workshop in Lebanon θα λάβει χώρα στο Λίβανο, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, σε ξενοδοχείο πολυτελείας της Βηρυτού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και δέσμευση παρουσίας της ίδιας της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κας Ελένας Κουντουρά.

 
 
Ο πρωταρχικός στόχος της εν λόγω διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από αυτή τη σημαντική αγορά και η συνεπακόλουθη τόνωση των εθνικών τουριστικών εσόδων της Ελλάδας. 

Το Mideast Travel και το Tourism Today έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση B2B εκδηλώσεων αλλά και βαθιά γνώση της τουριστικής αγοράς των χωρών της Μέσης Ανατολής. Μέσα στο 2016 διοργάνωσαν από κοινού τρία αντίστοιχα workshop στην Τεχεράνη (Ιράν), στο Ριάντ (Σαουδική Αραβία) και στο Άμπου Ντάμπι (Ημωνένα Αραβικά Εμιράτα) με μεγάλη επιτυχία. 

Η αγορά του Λιβάνου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα και λόγω της θρησκείας αφού το 40% του Λιβανέζικου λαού είναι Χριστιανοί, αλλά και λόγω της αγάπης που έχουν για τα νησιά μας, τις παραλίες μας και φυσικά την Αθήνα. Οι Λιβανέζοι αγαπούν τα ψώνια και όταν ταξιδεύουν ξοδεύουν αρκετά χρήματα. Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα αυτή η παρουσίαση που θα προσφέρει αρκετή γνώση για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στα γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, και παράλληλα θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και νέους προορισμούς.” τονίζει η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου ιδρυτής και γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.


 
 

Γιατί να συμμετάσχετε:

 • Το 1st Greek Tourism Workshop in Lebanon είναι το μοναδικό στο είδος του που προβάλλει μόνο την Ελλάδα και που προσεγγίζει την αναπτυσσόμενη και καίριας σημασίας, για τη χώρα μας, αγορά του Λιβάνου.
 • Η ελληνική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από αυστηρά επιλεγμένους επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς τουρισμού.
 • Οι τοπικοί πράκτορες αποτελούν την αφρόκρεμα του χαρτοφυλακίου πελατών και συνεργατών της Mideast Travel Worldwide, μίας εταιρείας με μοναδική εξειδίκευση σε αυτήν την αγορά και είναι οι πραγματικοί δυνητικοί της πελάτες.
 • Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Travel Media Applications, με επικεφαλής την κα. Βίκυ Καρατζαβέλου, ο όμιλος Mideast Travel Worldwide, με επικεφαλής την κα. Κατερίνα Μούσμπε, η Tourism Today, με επικεφαλής τον κο. Χάρη Ντιγριντάκη, φορείς με ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση B2B εκδηλώσεων αλλά και βαθιά γνώση της συγκεκριμένης τουριστικής αγοράς.  

 
 

Το workshop παρέχει:

 • Συμμετοχή στην εκδήλωση προβολής της Ελλάδας και επιλεγμένων προϊόντων αυτής.
 • B2B συναντήσεις με τους καλύτερους Tour Operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες.
 • Ένα τραπέζι για τις B2B συναντήσεις σας.
 • Προβολή του λογοτύπου σας στο έντυπο πρόγραμμα, στο site του 1st Greek Tourism Workshop in Lebanon, στα roll-up banners, στο τραπέζι συναντήσεών σας και στην επικοινωνία μας με τους τουριστικούς πράκτορες του Λιβάνου.
 • Προβολή του video του ξενοδοχείου/προορισμού σας κατά τη διάρκεια του workshop και της εκδήλωσης.
 • Δείπνο εργασίας με τους τοπικούς συμμετέχοντες πράκτορες.
 • Μπουφέ με καφέ και συνοδευτικά καθ’ όλη τη διάρκεια των Β2Β συναντήσεων.
 • Πλήρης λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των Λιβανέζων Tour Operators.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι oι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται για τη συγκεκριμένη αγορά. Τελική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016. Φροντίστε να εξασφαλίσετε εγκαίρως τη δική σας συμμετοχή.
 

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Βίκυ Καραντζαβέλου Πάνος Φωτιάδης  Nικόλαος Εμμανουήλ 
Τηλ.: 210 9374050  Τηλ.: 210 9374050  Τηλ.: 210 9374050 
Κιν:  693 6666427  Κιν:  693 6589334  Κιν: 693 4872086 
email: vicky@tma.travel  email: panos@tma.travel  email: marketing@tma.travel 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.
 Διοργανωτές

   Χρυσός Χορηγός:


 

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top