Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηLuxury Transportation Services

Luxury Transportation Services

Απολαύστε την εμπειρία, την άνεση, την ασφάλεια και το υψηλότατο επίπεδο επαγγελματισμού των υπηρεσιών της Luxury Transportation Services, ενώ εξερευνάτε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί της Σαντορίνης με έναν γρήγορο και χαλαρωτικό τρόπο.

Η Luxury Transportation Services & Transfers είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφορών με charter λεωφορεία, μικρού τύπου βαν και πολυτελή πούλμαν, όλα διαθέσιμα για ιδιωτικές, ημι-ιδιωτικές αλλά και ομαδικές μεταφορές και εκδρομές στην Σαντορίνη. Απολαύστε την εμπειρία, την άνεση, την ασφάλεια και το υψηλότατο επίπεδο επαγγελματισμού των υπηρεσιών της, ενώ εξερευνάτε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί της Σαντορίνης με έναν γρήγορο και χαλαρωτικό τρόπο.

 


Στόλος για όλες τις ανάγκες σας
Από λεωφορεία τύπου λιμουζίνας μέχρι μεταφορές με ταξί, μπορείτε να απολαύσετε την προσιτή πολυτέλεια και ασφάλεια του στόλου οχημάτων της εταιρείας καθώς επίσης και την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των οδηγών της. Από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο έως οπουδήποτε θελήσετε, θα απολαύσετε την άνεση και την ασφάλεια των ιδιωτικών ή κοινόχρηστων υπηρεσιών μεταφοράς της Luxury Transportation Services. Η εταιρεία δίνει ιδαίτερη προσοχή στο να κρατά τις τιμές της σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα γίνεται, με αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη υπηρεσία μεταφορών στο νησί της Σαντορίνης.
Εκδρομές στο νησί της Σαντορίνης
Η κόκκινη διαδρομή περιέχει μια βόλτα στα πιο σημαντικά και ξακουστά χωριά του νησιού, όπως η Οία, το Ημεροβίγλι, το Φηροστεφάνι και τα Φηρά. Η μπλε διαδρομή πηγαίνει τον επισκέπτη στο υψηλότερο σημείο του νησιού, το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, εκεί όπου θα έχει την δυνατότητα να δει έναν αληθινό χάρτη ολόκληρου του νησιού. Η μωβ διαδρομή σας πάει στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, ένα από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά μέρη του Αιγαίου πελάγους και το πιο ένδοξο στην Σαντορίνη.


 

Αν είστε σε ένα κρουαζιερόπλοιο που σταματά στη Σαντορίνη και έχετε λίγες ώρες για να εξερευνήσετε το νησί, η Luxury Transportation Services σας παρέχει μια μοναδική εκδρομή στα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα και παραλίες του νησιού.


 

Γάμοι
Για την ημέρα του γάμου σας στη Σαντορίνη, θα χρειαστείτε κομψή και ομαλή μεταφορά. Η Luxury Transportation Services διαθέτει μια τεράστια συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα και λιμουζίνες, οι οποίες μπορούν να διακοσμηθούν υπέροχα με λουλούδια κατόπιν αιτήματος σας και σας μεταφέρουν στην εκκλησία και στη συνέχεια στο χώρο της δεξίωσης σας με απόλυτο στυλ. Μπορείτε απλά να απολαύσετε τη βόλτα!


 

Κρουαζιέρες και VIP μεταφορές
Αν επιθυμείτε η εταιρεία μπορεί επίσης να οργανώσει μια κρουαζιέρα στη θάλασσα γύρω από το ηφαίστειο, τις ιαματικές πηγές και το νησί της Θηρασιάς με ένα παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο. Η Luxury Transportation Services μπορεί επίσης να προσφέρει μια μοναδική μεταφορά με ελικόπτερο, αν θέλετε να απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά της Σαντορίνης από τον αέρα.
 
• Όλες οι εκδρομές μπορούν να διευθετηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
 
 
LTS Tours & Transfers
Φηρά, Σαντορίνη, 84700
Τηλ: 22860 27151, 22860 36220
Φαξ: 22860 36221 
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024