Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Cyberlogic Partner Connect Event 2016 & Travel Technology Trends στις 29 Οκτωβρίου

13 Οκτώβριος 2016, 14:47

Η θεματολογία του event περιλαμβάνει πέραν από τις ομιλίες και την διεξαγωγή workshops σε αντικείμενα όπως: Mobile Travel Applications, B2B Online Applications, XML Distribution Channels, Cyber2Cyber Technology, Managerial Information Systems (MIS), Financial Management & Reporting, κλπ.Η Cyberlogic οργανώνει στις 29 Οκτωβρίου το Partner Connect Event 2016, στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο event θα συζητηθούν οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού, όπου θα πραγματοποιηθούν και αντίστοιχες παρουσιάσεις από την Cyberlogic και τους συνεργάτες της. Μεταξύ των βασικών ομιλητών θα είναι ο κ. Oscar Perez, Chief Technology Officer της εταιρίας XML Travelgate (Palma de Mallorca – Spain) που μαζί με διακεκριμένους ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Online διανομής τουριστικών υπηρεσιών.
 
Το event απευθύνεται σε Γραφεία Εισερχομένου Τουρισμού, Destination Management Companies (DMCs), Online Travel Agencies (OTAs), Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators, Εταιρίες Διαχείρισης & Marketing Ξενοδοχείων, κ.α.
 
Η θεματολογία του event περιλαμβάνει πέραν από τις ομιλίες και την διεξαγωγή workshops σε αντικείμενα όπως: Mobile Travel Applications, B2B Online Applications, XML Distribution Channels, Cyber2Cyber Technology, Managerial Information Systems (MIS), Financial Management & Reporting, κλπ.
 
Ένα από τα highlights του event θα είναι η παρουσίαση της νέας Mobile εφαρμογής CyberTrips της Cyberlogic, η οποία απευθύνεται σε Destination Management Companies (DMCs) και Tour Operators. Ενώ θα παρουσιαστούν οι τελευταίες συνεργασίες της Cyberlogic με γνωστές εταιρίες στον χώρο της Online διανομής τουριστικών υπηρεσιών όπως oι XML Travelgate, SunHotels, Jumbo Tours, Peakworks, MultiCom, HotelSton, ForthCRS, κ.α.
 
Κλείνοντας πλέον 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας & εξειδίκευσης στον τομέα της τεχνολογίας του τουρισμού, η Cyberlogic στοχεύει να υποστηρίξει την περεταίρω ανάπτυξη της δικτύωσης των πελατών και των συνεργατών της, ώστε να προκύψουν οι επιθυμητές συνέργειες που τόσο έχει ανάγκη η αγορά του τουρισμού στην Ελλάδα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το event είναι διαθέσιμες στην διεύθυνση: www.cyberlogic.gr, μέσω της οποίας μπορείτε να προχωρήσετε στην Online δωρεάν εγγραφή σας για την συμμετοχή σας στο Cyberlogic Partner Connect Event 2016.

Δείτε εδώ την agenda του event.

Σελίδα του event στο facebook: https://www.facebook.com/events/725724497585431/

 

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top