Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΗ 1η 'Nostos' Greek Alternative Expo στη Ναύπακτο

Η 1η 'Nostos' Greek Alternative Expo στη Ναύπακτο

Η 1η “Nostos” Greek Alternative Expo, έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στον εναλλακτικό τουρισμό, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Ναυπάκτου.

Περισσότεροι από 90 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις προτάσεις για εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό επισκεπτών που βρέθηκε στη Ναύπακτο από ολόκληρη την Ελλάδα, με αφορμή την 1η “Nostos” Greek Alternative Expo. Η έκθεση διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπακτίας και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΚΕΔΕ.


Η τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ και βουλευτής Σερρών κα Φωτεινή Αραμπατζή, εκπροσώπησε στην έκθεση τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.


Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσε και ο υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ.



Ο αντιδήμαρχος Ναυπάκτου κ. Ιωάννης Σύψας, ο δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Ιωάννης Μπουλές με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Ημερησία” και συντονιστή των ομιλιών στην έκθεση κ. Δημήτρη Μαλλά.


Ιδιαίτερη παρουσία είχαν μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όπως είναι ο περιπατητικός, ο ποδηλατικός, ο ιαματικός, η ιππασία και ο θαλάσσιος τουρισμός (kitesurf), αλλά και ο αγροτουρισμός, μορφές τουρισμού για τις οποίες υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Μεσολογγίου Discover Messolonghi: Ιωάννης Τσαλαβούτας, Corina Savoschin και Ιωάννης Χαλαβαζιάς, Travel Consultants.


Η κα Σταματία Κοσμά (αριστερά), νόμιμος εκπρόσωπος και Managing Director του Matas Apartments όσο και του Tinos Aqua Palazzo, με την κα Cinzia Vanadia, φίλη της Τήνου και επισκέπτρια του νησιού.


Νattour – Ελληνική Εταιρεία Προστασία της Φύσης: Ο κ. Νίκος Εμμανουήλ, υπεύθυνος Συντονισμού Προγράμματος Bike Friendly Hotels με την κα Νατάσσα Αντωνοπούλου, υπευθυνη Συντονισμού Προγράμματος Green Key.


Ο κ. Αλέξανδρος Κομνηνός, ιδιοκτήτης της Apollon Library Suites και ο κ. Χαρίτος, CEO της Omega Yaghting.



 Το catering της Omega Yaghting.


Η κα Αφροδίτη Δόκου, από το Ginis Travel.


Μέλη του δικτύου Guest Inn: Αρετή Γεωργιλά (Μετόχι Γεωργιλά), Ελένη Καραΐσκου (Kritsa Gastronomy Hotel), Διαμαντής και Ειρήνη Καραβελάντζη (Karnayo Apartments), Πέγκυ Παλιτσάρη (Guest Inn) και Αγγελική Καραστεργίου (Reservations Manager, Visit Portaria).


Παρουσίαση του business model “5 Senses” από τον κ. Ιωάννη Μπρα, πρ. πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.


Στην έκθεση συμμετείχε και η Εθνική Ομάδα Mountain Bike.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024