Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Καινοτόμο και αξιόπιστο app της Netsemantics για online πώληση τοπικών εκδρομών από τους reps

11 Νοέμβριος 2016, 14:16

Tο 'nsTIS™ - Mobile' απευθύνεται σε τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν τοπικές εκδρομές και τους παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης της διαδικασίας πώλησης τοπικών εκδρομών, από τους reps και συνεργάτες, χρησιμοποιώντας έξυπνες συσκευές (smartphones, tablets).


Για ακόμη μία χρονιά το πρωτοποριακό app της Netsemantics, ‘nsTIS™ - Mobile’, αποτέλεσε την ιδανική λύση για την on-line πώληση τοπικών εκδρομών από τους reps μέσω smart phones ή tablets σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Κρήτη, Ζάκυνθο, Ρόδο, Kω, Χαλκιδική, Αττική, Εύβοια, Σκιάθο, Σκόπελο). Η βέλτιστη σχεδίαση του app σε συνδυασμό με τις χαμηλές απαιτήσεις για τηλεπικοινωνιακό bandwidth είχαν ως αποτέλεσμα το ποσοστό πώλησης μέσω του app να προσεγγίζει και να ξεπερνά στις περισσότερες περιπτώσεις το 80% του συνόλου των πωλήσεων εκδρομών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ξεπέρασε και το 95%.  
 
Το ευκολόχρηστο και λειτουργικό menu βοήθησε τους reps στην διαδικασία της πώλησης, ενώ η ταυτόχρονη αυτόματη καταχώρηση των στοιχείων πώλησης στο διαχειριστικό πρόγραμμα ‘nsTravel-ERP’ της Netsemantics, εξασφάλισε στα γραφεία τουρισμού την μεγάλη μείωση του χρόνου εισαγωγής των στοιχείων και τον εκδημενισμό των λαθών.
 
Πιο αναλυτικά, το ‘nsTIS™ - Mobile’ απευθύνεται σε τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν τοπικές εκδρομές και τους παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης της διαδικασίας πώλησης τοπικών εκδρομών, από τους reps και συνεργάτες, χρησιμοποιώντας έξυπνες συσκευές (smartphones, tablets).
 
Από το menu πλοήγησης ο κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα, ανάλογα με τα δικαιώματα που του έχουν ανατεθεί, να πλοηγηθεί ανάμεσα σε μια πλειάδα λειτουργιών, να προβάλλει δεδομένα που αφορούν στην διοργάνωση και πώληση τοπικών εκδρομών και να καταχωρήσει online κρατήσεις. 
 
Αυτό επιτυγχάνεται με online διασύνδεση με το κεντρικό Back office σύστημα ‘nsTravel-ERP’. Αποτέλεσμα της διασύνδεσης είναι: 
 
• Η εξοικονόμηση χρόνου στην εισαγωγή στοιχείων
• Η μείωση του λειτουργικού κόστους
• Η άμεση είσπραξη των χρημάτων 
• Η δυνατότητα εκπτωτικής πολιτικής στην πώληση εκδρομών
• Ο εκμηδενισμός των λαθών
 
To ‘nsTIS™ - Mobile’ επίσης εξασφαλίζει:
 
• Εκτύπωση Voucher σε θερμικό φορητό εκτυπωτή μέσω Bluetooth
• Δυνατότητα online επικοινωνίας με τράπεζα, αν ο τρόπος πληρωμής είναι πιστωτική κάρτα

 
 

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top