Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΣτέλιος Μάντζαρης (Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου): Βασικό μας μέλημα είναι το πρόβλημα της προσβασιμότητας που έχει το νησί

Στέλιος Μάντζαρης (Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου): Βασικό μας μέλημα είναι το πρόβλημα της προσβασιμότητας που έχει το νησί

Ο κ. Στέλιος Μάντζαρης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, μίλησε στο TravelDailyNews για την τουριστική σεζόν που έρχεται στο νησί της Λήμνου, για τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει, καθώς και τους τρόπους που μπορούν να διορθωθούν. Επίσης, μας αποκάλυψε κάποια καινούρια σχέδια που υπάρχουν για την ανάδειξη του πανέμορφου αυτού νησιού.

Στην παρακάτω βίντεοσυνέντευξη ο κ. Στέλιος Μάντζαρης μάς απαντά στις εξής ερωτήσεις:
 
  • TravelDailyNews: Πώς πάνε οι κρατήσεις στη Λήμνο;
     
  • TDN: Ποιά προβλήματα αντιμετωπίζει το νησί που θα μπορούσαν να διορθωθούν και να πάει το νησί καλύτερα;
     
  • TDN: Τι καινούρια πράγματα κάνετε στη Λήμνο;
 
Ο Στέλιος Μάντζαρης είναι γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Α/ΤΕΙ του Πειραιά, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομολογία Του Εμπορίου (Law in Business) στο Syracuse University, NYC,USA, καθώς και στην Καινοτομία της Επιχειρηματικότητας στον τουρισμό με ειδίκευση στο Destination Management (D.M.O.)
 
Έχει αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ινδονησία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κατάρ, Βουλγαρία κ.α) από το 1991 έως σήμερα, στον τομέα των κατασκευών, του εμπορίου, και στον ξενοδοχειακό τομέα, τον οποίον υπηρετεί και από τη θέση του Προέδρου της Ενώσεως Ξενοδόχων Λήμνου.
 
Είναι Ιδρυτής και  πρόεδρος του Συλλόγου “Οι φίλοι του ANZAC από την Λήμνο” (The Lemnos’ Friends of ANZAC-Association)
 
Έχει διατελέσει:
  • Ειδικός σύμβουλος για εμπορικά θέματα στο Ελληνο – Νότιο-Αφρικανικό Επιμελητήριο (2001 – 2003)
  • Ειδικός σύμβουλος για εμπορικά θέματα στην Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα, καθώς και αντιπρόεδρος στο Ελληνο-Ινδονησιακό Επιμελητήριο (2000-2009), αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τον Τουρισμό, στην “Πύλη Φιλίας Ελλάδος-Κίνας” (2016)
 
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024