Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηNanos Fireworks Wedding Experience: Μια εκθαμβωτική ιστορία γάμου στον ουρανό

Nanos Fireworks Wedding Experience: Μια εκθαμβωτική ιστορία γάμου στον ουρανό

Ο Παύλος Νάνος διατυπώνει σε κάθε του έργο μία ώριμη εκδοχή του πυροτεχνήματος σαν έντεχνη δημιουργία ενώ σε κάθε μεγάλο, διεθνές και εγχώριο, event που συμμετάσχει μέσα από τα φαντασμαγορικά του σόου, εξερευνά πώς συνδέεται η ομορφιά των ανθρώπων με την ομορφιά των τεχνητών αστεριών.

Η Φιλοξενία είναι μία Ιστορία.
 
Και στη Φιλοξενία πουλάμε μία Εμπειρία.
 
Το να πουλάω μία εμπειρία σημαίνει να πουλάω μία μνήμη, μία αφηγήσιμη μνήμη, δηλαδή μία ιστορία.
 
Οι εμπειρίες έχουν επίσης τη δύναμη να συγκινούν, να εμπνέουν, να σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστός και να εγείρουν συναισθήματα, που είναι και το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη Φιλοξενία. Σήμερα, ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία και τα event management τμήματά αυτών αναδιαμορφώνουν τις στρατηγικές τους υιοθετώντας εμπειρικές ιστορίες, οργανώνοντας δηλαδή μοναδικές εμπειρίες και events με προσωπικά νοήματα για το κάθε ξεχωριστό πορτρέτο καλεσμένου. Μία περίσταση που προσφέρεται ιδιαίτερα για τη δημιουργία τέτοιων εμπειριών είναι η διοργάνωση γαμήλιων τελετών. 
 
Είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με έναν από τους πιο αναγνωρισμένους ενορχηστρωτές signature ιστοριών για γάμους, τον Παύλο Νάνο, ο οποίος εμπλουτίζει με έναν πρωτοφανή και μοναδικό τρόπο το γάμο σας μέσα από μία πυροτεχνική ιστορία φτιαγμένη μόνο για εσάς:
 
Το προσωποποιημένο ‘μια φορά και έναν καιρό’ του γάμου σας είναι μία ξεχωριστή υπόθεση για εμένα. 
 
Όπως μου λένε ζευγάρια, τα οποία με εμπιστεύτηκαν για να σχεδιάσω τα πυροτεχνήματα της πιο ιδιαίτερής τους ημέρας, χρόνια μετά το γάμο τους, αυτό που θυμούνται πιο πολύ οι καλεσμένοι τους είναι το νυφικό και τα πυροτεχνήματα, τα οποία συμβολίζουν και το εκθαμβωτικό ξεκίνημα της κοινής ζωής μαζί.

 
Η έμπειρη ομάδα μου και εγώ, με αυστηρή προσοχή στην ασφάλεια και κάθε ξεχωριστή παράμετρο ενός πυροτεχνικού σόου, αναλαμβάνουμε παραστάσεις πυροτεχνημάτων και ειδικά εφέ σε γάμους σε όλες τις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Ρόδο, Σπέτσες, Πάρο, Κρήτη, Σαντορίνη κ.λπ).

Χαρτογραφώντας την εμπειρία γάμου σας, μπορώ να χορογραφήσω για εσάς από φαντασμαγορικά εναέρια πυροτεχνήματα και πυρομελωδικές παραστάσεις μέχρι μικρές στιγμές έκπληξης με πανέμορφες πύρινες λεπτομέρειες τελευταίας τεχνολογίας.

Έτσι, κάθε φορά σχεδιάζω πυροτεχνικές χορογραφίες γάμου πάντα σε συνάρτηση με το προσωπικό στυλ, τις προτιμήσεις και τα γούστα του ζευγαριού, τον προϋπολογισμό, τις ανάγκες του καθώς και το χώρο όπου το event θα λάβει χώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε ξεχωριστό σόου που δημιουργώ δεν είναι ίδιο με κανένα άλλο.
 
Επίσης, τα πυροτεχνήματα κατασκευάζονται, παραγγέλλονται και εισάγονται αποκλειστικά για χρήση της εταιρίας μου, γεγονός που μειώνει το κόστος ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα και αυξάνει τη μοναδικότητά τους. 
 

Αν θέλετε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, μία ασφαλή έκπληξη σε οικονομικές για πυροτεχνήματα τιμές- κατανοώ και λαμβάνω υπόψη μου το υψηλό συνολικό κόστος ενός γάμου- αν σας αρέσει η δουλειά μου, επικοινωνήστε μαζί μου για να σας βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ.
 
Θα ήταν ειλικρινή μου χαρά να ενορχηστρώσω το όνειρο γάμου σας και την πολλή δική σας παντοτινή ιστορία. Εξάλλου, οι πυροτεχνικές ιστορίες, όπως και η αγάπη, δεν έχουν ρυτίδες, όπως οι αφηγήσεις των συζύγων αποδεικνύουν χρόνια μετά το ευτυχές γεγονός”.
 
Βραβευμένος με 7 παγκόσμια βραβεία (χρυσός στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων τα συναπτά έτη 2014-2016 στην Τσεχία, το Βέλγιο και το Σινσινάτι των ΗΠΑ και πρώτη θέση στην Κίνα και τη Γερμανία 4 φορές), φτιάχνει τα καλύτερα πυροτεχνήματα στον κόσμο, βρίσκεται στην A-list των καλύτερων σκηνοθετών και παραγωγών πυροτεχνικών παραστάσεων και ειδικών εφέ παγκοσμίως και είναι ο πρώτος διεθνώς στην πυρομελωδία, την τελευταία καινοτομία της πυροτεχνικής τεχνολογίας όπου η χορογραφία πυροτεχνημάτων στο κάθε δευτερόλεπτο της έκρηξης είναι απολύτως συγχρονισμένη με κάθε φθόγγο μουσικής και χωροχρονικά προσδιορισμένη.

 

 
Από τους νεότερους και πιο εμβληματικούς σχεδιαστές πυροτεχνικών σόου σε διεθνές επίπεδο, στα 21 του χρόνια υλοποιεί τα πυροτεχνήματα της τελετής έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Από τότε διατυπώνει σε κάθε του έργο μία ώριμη εκδοχή του πυροτεχνήματος σαν έντεχνη δημιουργία ενώ σε κάθε μεγάλο, διεθνές και εγχώριο, event που συμμετάσχει (Special Olympics 2011, TomorrowLand, Lollaooza , Robbie Williams, Roger Waters, Tiesto, JLo concerts, Eurovision 2006, Mad Video Music Awards κ.ά.) μέσα από τα φαντασμαγορικά του σόου, εξερευνά πώς συνδέεται η ομορφιά των ανθρώπων με την ομορφιά των τεχνητών αστεριών. Την ίδια στιγμή είναι ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που δεν χρησιμοποιούν λογισμικό εικονικής προσομοίωσης στον σχεδιασμό των shows του.


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λεωφόρος Καποδιστρίου 46
151 23 Φιλοθέη
Μαρούσι
T: +30 210 6817014
F: +30 210 6818499
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024