Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΈλενα Δέδε (Woof Club): Ένας επιχειρηματικός σύμβουλος για pet-friendly καταλύματα

Έλενα Δέδε (Woof Club): Ένας επιχειρηματικός σύμβουλος για pet-friendly καταλύματα

Η κα Έλενα Δέδε, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του Woof Club, μίλησε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τη νέα αυτή πλατφόρμα εύρεσης καταλυμάτων φιλικών προς τα ζώα, που εκτείνεται όλο και πιο γρήγορα σε όλη την Ελλάδα.

Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη η κα Έλενα Δέδε μας απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • TravelDailyNews: Τι είναι το Woof Club και πως εμπνευστήκατε αυτή την ιδέα;
  • TDN: Ποιό είναι δηλαδή το concept πίσω από το Woof Club;
  • TDN: Υπάρχουν κάποια κριτήρια για να ενταχθεί κάποιο κατάλυμα στο Woof Club;
  • TDN: Που εκτείνεται το δίκτυο του Woof Club προς το παρόν και που θα θέλατε να επεκταθεί μετέπειτα;
  • TDN: Υπάρχουν κάποιες διακρίσεις που έχει λάβει το Woff Club;
 
Η Έλενα Δέδε έχει αποφοιτήσει από τη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στο Εργατικό Δίκαιο (Νομική Σχολή Αθηνών) και στο Banking and Finance Law (Queen Mary University of London). 
 
Η ενεργή ενασχόληση της με τη φιλοζωία την οδήγησε το Μάρτιο του 2015 στην ίδρυση της κοινωνικής επιχείρησης Dogs’ Voice της βραβευμένης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πλατφόρμας στήριξης φιλοζωικών οργανώσεων, προώθησης σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες και ανάπτυξης εφαρμογών διαχείρισης αστικής πανίδας για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
 
Το 2016 ίδρυσε μαζί με τον Χαράλαμπο Δέδε την startup εταιρεία Woof Club, τον μοναδικό εξειδικευμένο επιχειρηματικό σύμβουλο pet-friendly τουριστικών επιχειρήσεων και το πρώτο γραφείο γενικού τουρισμού σε Ελλάδα και την Ευρώπη για ταξιδιώτες με κατοικίδια. 
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024