Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΗ TÜV AUSTRIA HELLAS, πρωτοπόρος στο χώρο των επιθεωρήσεων και των πιστοποιήσεων για τον τουριστικό κλάδο, παρέχει αποκλειστικά, Ειδικό Σήμα Αξιολόγησης μετά την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πρωτοπόρος στο χώρο των επιθεωρήσεων και των πιστοποιήσεων για τον τουριστικό κλάδο, παρέχει αποκλειστικά, Ειδικό Σήμα Αξιολόγησης μετά την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων

Το κύρος, η αξιοπιστία, η εμπειρία και η υπευθυνότητα στην κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών έχει όνομα: TÜV AUSTRIA HELLAS. Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω του Ειδικού Σήματος Αξιολόγησης.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS με ηγετική θέση στο χώρο των επιθεωρήσεων και των πιστοποιήσεων είναι από τους πρώτους διαπιστευμένους Φορείς από το Ε.ΣΥ.Δ., για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων και καταχωρήθηκε ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων.
 
Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο – που ήδη εφαρμόζεται εδώ και δύο χρόνια – αναφορικά με την κατάταξη των ξενοδοχειακών μονάδων και των ενοικιαζομένων επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων, αρμόδιος φορέας για την έκδοση των πιστοποιητικών κατάταξης είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), μέσω των διαπιστευμένων Φορέων Διενέργειας Ελέγχων και Επιθεωρήσεων (ΦΔΕΕ), οι οποίοι αναλαμβάνουν τις διαδικασίες επιθεώρησης και αξιολόγησης για την κατάταξη σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών.
 
Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πιστή στις αξίες και στις αρχές της, επενδύει συνεχώς στην ποιότητα των ανθρώπων της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προσεγγίζοντας τη συγκεκριμένη διαδικασία με την επιδίωξη και την προσδοκία να συνεισφέρει εμπράκτως στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας καθώς και στην περαιτέρω ενίσχυσή του, απέναντι στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της “βιομηχανίας” του τουρισμού.
 
Τα δομικά στοιχεία του οικοδομήματος της TÜV AUSTRIA HELLAS για τη σχηματοποίηση και την αποτελεσματική εφαρμογή του ρόλου της στην διαδικασία της κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων, είναι:
  • Η πιστή τήρηση των απαιτήσεων του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.
  • Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των τεχνικών και αξιολογητών για τις επιθεωρήσεις λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων.
  • Η συνεχής εκπαίδευση και η κατάρτιση των αξιολογητών ελεγκτών καθώς και όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού.
  • Η συγκρότηση μιας ισχυρής διοικητικής αλλά και υποστηρικτικής ομάδας.
  • Η θεσμική θωράκιση των διαδικασιών του φορέα μέσα από ένα ισχυρό μηχανισμό διασφάλισης της ποιότητας για την υπηρεσία αυτή.
  • Η ανεξαρτησία και η αμεροληψία σχετικά με τις διαδικασίες επιθεώρησης, η αναγνώριση των επιθεωρητών, η επικοινωνιακή και η τιμολογιακή πολιτική.
  • Η προσήλωση στους κανόνες και στις αρχές της δεοντολογίας του υγιούς ανταγωνισμού.
Επιπρόσθετα, η TÜV AUSTRIA HELLAS ξεπερνώντας τα στενά όρια του δεδομένου πλαισίου και με όραμα να προσδώσει ανταγωνιστική υπόσταση στην προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών της προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καταλυμάτων, έχει σχεδιάσει και κατοχυρώσει «Ειδικό Σήμα (logo) Αξιολόγησης», το οποίο αποδίδεται προαιρετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων της.
 
Η συγκεκριμένη δυνατότητα προς τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από την TÜV AUSTRIA HELLAS, η οποία ως ηγέτης του χώρου, χαράσσει με τον τρόπο αυτό τη στρατηγική της διαφοροποίησης τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων καταλυμάτων όσο και μεταξύ των φορέων ελέγχου. 
 
Η σπουδαιότητα της παροχής αυτής γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με δεδομένη την αναγνωρισιμότητα και την αξία του ονόματος της TÜV AUSTRIA HELLAS, στο διεθνή χώρο της επιθεώρησης και πιστοποίησης.
 
Παράλληλα, η καθολική υποστήριξη από την TÜV AUSTRIA HELLAS κάθε ανάγκης πιστοποίησης των δραστηριοτήτων μιας τουριστικής μονάδας μέσω των διαπιστευμένων υπηρεσιών πιστοποίησης, ελέγχων συμμόρφωσης, ανάπτυξης Ιδιωτικών Σχημάτων Πιστοποίησης, καθώς και μέσω πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της διαρκούς επιμόρφωσης σε όλα τα πεδία των υπηρεσιών της από την TÜV ACADEMY, αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα για την επιλογή του καταλληλότερου διαπιστευμένου φορέα για την κατάταξη των καταλυμάτων. 
 
Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πιστοποίησης, όσον αφορά στα πρότυπα ISO 9001, ISO/IEC 22000, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, Βιολογική Γεωργία, καθώς και τη διενέργεια ελέγχων συμμόρφωσης σε ανελκυστήρες, ανυψωτικά μηχανήματα, εξοπλισμό υπό πίεση, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, πισίνες, υδάτινα πάρκα, παιδότοπους και παιδικές χαρές, που βρίσκονται εγκατεστημένα σε ξενοδοχεία και τουριστικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σε απαιτούμενα σχήματα, που αφορούν σε διαχείριση παραπόνων (ΙSO 10002), ασφάλεια τροφίμων (HACCP CodexAlimentarius), περιβαλλοντική διαχείριση (Κανονισμός EMAS) και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ISO 26000). 

 
Το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης – πρωτόκολλο για τις Επιχειρήσεις Εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (ΕΕΘΣ) “WaterSportsCertifiedQuality” αποτελεί ακόμη μια πρωτοβουλία της TÜV AUSTRIA HELLAS για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία της στο χώρο της πιστοποίησης της ασφάλειας.

Πρόσφατα, η TÜV AUSTRIA HELLAS πάντα σεβόμενη τις ανάγκες του τουριστικού χώρου αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πρώτους φορείς που εγγράφηκε στο Ειδικό Μητρώο του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (www.cert.greekbreakfast.gr), παρέχοντας τη δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων και προσφέροντας οικονομία κλίμακας.
 
H TÜV AUSTRIA HELLAS, συνεισφέρει έμπρακτα στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας εκδίδοντας ενημερωτικά newsletter και εκπονώντας έρευνα με τίτλο «2 ΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ» αναδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή της ολοκληρωμένης διαδικασίας κατάταξης των ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων, στην βελτίωση των παροχών και υπηρεσιών των τουριστικών καταλυμάτων και υπογραμμίζοντας έμπρακτα την αξία και την εγκυρότητά της ως φορέας διενέργειας επιθεωρήσεων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 52 20 920 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση accommodation@tuvaustriahellas.gr και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για περαιτέρω ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

 

TÜV AUSTRIA HELLAS
Λεωφ. Μεσογείων 429, 15343
Αγία Παρασκευή
Τηλ: 210 5220920
Φαξ: 210 5203990

        

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024