Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηErmia Hotels & Resorts: Μια εταιρία με δυναμική παρουσία στον ξενοδοχειακό κλάδο

Ermia Hotels & Resorts: Μια εταιρία με δυναμική παρουσία στον ξενοδοχειακό κλάδο

Η Ermia Hotels & Resorts δεν προωθεί μόνο το δικό της brand name αλλά και τη μονάδα που εκπροσωπεί, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ξενοδόχο να θέτει την δική του πολιτική τιμών και να ακολουθεί την στρατηγική που έχει επιλέξει ο ίδιος.

Η Ermia Hotels & Resorts, επωφελούμενη από την πολυετή της εμπειρία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και την ξεχωριστή εμπειρία της ομάδας που την πλαισιώνει, καλύπτει τις ανάγκες μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης προσφέροντας υψηλή απόδοση, αύξηση των πωλήσεων, μείωση του κόστους και επέκταση των πελατολογίου της. Χωρίς να θέτει καμία δέσμευση αναφορικά με την τροποποίηση του καταλύματος, η Ermia Hotels & Resorts δεσμεύεται να παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της.

 

 
Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας γραφεία και στην Σόφια. Διαθέτει oργανωμένα τμήματα Πωλήσεων, Μarketing, E-Commerce και Κρατήσεων που απασχολούνται 12 μήνες το χρόνο. Διαθέτει επίσης ένα οργανωμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών στο εξωτερικό.

 

 
Η Ermia Hotels & Resorts δεν προωθεί μόνο το δικό της brand name αλλά και τη μονάδα που εκπροσωπεί, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ξενοδόχο να θέτει την δική του πολιτική τιμών και να ακολουθεί την στρατηγική που έχει επιλέξει ο ίδιος.

 

 
Για μονάδες που δε διαθέτουν τμήμα πωλήσεων, το οργανωμένο τμήμα πωλήσεων της Ermia Hotels & Resorts ενεργεί ως εξωτερικό τμήμα πωλήσεων της επιχείρησης που εκπροσωπεί παρέχοντας αναγνωρισιμότητα της μονάδας, τοποθέτηση σε νέα κανάλια και αγορές, αύξηση της πληρότητας και των τιμών και κατ’ επέκταση αύξηση της κερδοφορίας. Για μονάδες που λειτουργούν με τμήμα πωλήσεων και επιθυμούν να προβληθούν σε νέες αγορές και να διευρύνουν το πελατολόγιο τους, η εταιρία αναλαμβάνει την προώθηση βάσει των αναγκών τους.

 

 
H Ermia Hotels & Resorts σε συνεργασία πάντα με τον ξενοδόχο και με γνώμονα τις απαιτήσεις, την κερδοφορία και την βιωσιμότητα, προσφέρει ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό τουριστικό περιβάλλον. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Ermia Hotels & Resorts απευθύνονται σε ιδιοκτήτες τουριστικών μονάδων και σε ιδιοκτήτες ακινήτων που μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά, καλύπτοντας όλο το φάσμα λειτουργίας ξενοδοχείων, καταλυμάτων και βιλών.

 

 
Η Ermia Hotels & Resorts είναι τόσο ιδιοκτήτης όσο και manager ξενοδοχείων. Έτσι, γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες της αγοράς και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και βίλες.
 
 
 
Ermia Hotels & Resorts
26ης Οκτωβρίου 90
54 627 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 548 956 
Φαξ: 2310 531 201
Website: www.ermiaresorts.com

        

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024