Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηMajestic Princess, το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises

Majestic Princess, το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises

Το Majestic Princess είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3560 επιβάτες.

Στις 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη του πλοίου Majestic Princess στον Πειραιά όπου και έγινε επίσημη εκδήλωσης ανταλλαγής πλακέτων.
 
Το Majestic Princess είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3560 επιβάτες. Προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live – το τηλεοπτικό στούντιο, Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.

Έκανε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στην Μεσόγειο μεχρι 21 Μαΐου όπου ξεκινάει την κρουαζιέρα με προορισμό την Άπω Ανατολή για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε αυτήν την περιοχή.

Το αδελφικό πλοίο του Majestic Princess, το Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία.

Δρομολόγιο

Μέρες

Λιμάνια

Αναχώρηση

Majestic Greek Isles

7

Αθήνα (Πειραιάς) ► Κοτόρ ► Κατάκολον (Ολυμπία) ► Μύκονος ► Ρόδος ► Χίος ► Αθήνα (Πειραιάς)

30 Απριλίου 2017

Majestic Med & Adriatic

7

Αθήνα (Πειραιάς) Σαντορίνη ►Κοτόρ ► Σικελία (Μεσσήνα) ►Νάπολη (για Κάπρι & Πομπήια) ► Βαρκελώνη

7 Μαΐου 2017

Majestic Mediterranean

7

Βαρκελώνη Καρταγένα ► Γιβραλτάρ ► Τουλόν ( για Προβηγκία) ►Γένοβα (για Μιλάνο) ► Φλωρεντία/Πίζα (Λιβόρνο) ► Ρώμη (Τσιβιταβέκκια)

14 Μαΐου 2017

Maiden Majestic Med & Southeast Asia

28

Ρώμη (Τσιβιταβέκκια) ► Νάπολη (για Κάπρι & Πομπήια) ► Σαντορίνη ►Αθήνα (Πειραιάς) ► Διώρυγα Σουέζ πέρασμα ► Άκαμπα (για Πέτρα) ► Ντουμπάι ►Άμπου Ντάμπι ► Κοτσίν ► Κολόμπο ► Πενάνγκ ► Κουάλα Λουμπούρ (Πορτ Κελάνγκ) ► Σιγκαπούρη

21 Μαΐου 2017

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion.


 

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και σήμερα διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αργυρούπολη, Αθήνα – Λ. Συγγρού, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, , Κρήτη) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον-ΗΠΑ και Τόκιο & Οσάκα – Ιαπωνία), ιδιόκτητο στόλο οχημάτων (λεωφορείων διαφόρων χωρητικοτήτων, ταξί, minvan & Mercedes limos) και ιδιόκτητο yacht, M/Y Proton. Επίσης είναι αντιπρόσωπος της Cunard και της Carnival Cruises στην Ελλάδα.

 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024